Haberler

15 Yıla Mahkum Leyla 3 Yıl Kaçtı, 'Tüpçü' Polise Yakalandı

Güncelleme:

Adana'da hakkında 15 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Leyla Yıldırım, tüpgaz satıcısı gibi evine gelen polise yakalandı.

Adana'da 'uyuşturucu ticareti' suçundan kesinleşmiş 15 yıl 9 ay hapis cezasıyla aranırken sürekli saçlarını farklı renklere boyatıp, 3 ayda bir ev değiştirerek kaçmayı başaran 32 yaşındaki Leyla Yıldırım, tüpgaz satıcısı gibi evine gelen polise yakalandı. Cezaevine götürülen Leyla Yıldırım polislere, "Beni kandırdınız" diye sitem etti.

3 AYDA BİR EV DEĞİŞTİRİYORDU

Merkez Yüreğir İlçesi'nde oturan Leyla Yıldırım ile eşi Emin Yıldırım, 2010 yılında uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiası ile gözaltına alındı. Yargılanan çiftten Leyla Yıldırım ve eşi, 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 15'er yıl 9'ar ay, hapis cezasına çarptırıldı. Çiftin cezası 2012 yılında Yargıtay'ca onandı ve haklarında yakalama kararı çıkartıldı. Harekete geçen polis ekipleri Emin Yıldırım'ı 2013 yılında yakalayıp cezaevine teslim ederken, Leyla Yıldırım ortadan kayboldu. Sürekli saçlarını farklı renklere boyatıp, 3 ayda bir ev değiştiren Leyla Yıldırım 3 yıldan beri kaçmayı başardı.

POLİS TÜPÇÜ GİBİ EVE GİRDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü'nün Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Leyla Yıldırım'ın merkez Yüreğir İlçesi'nin Kışla Mahallesi'nde bir evde oturduğunu tespit etti. Yıldırım'ın kaçmaması için özel bir plan hazırlayan ekipler, keşif için genç kadının evine gitti. Tüpçü görünümde evin ziline basan polis, kapıyı açan Leyla Yıldırım'ı teşhis etti. Şüphelinin evde olduğunun anlaşılması üzerine sokağa giren ekipler, "Dolandırıcı arıyoruz, bu sokağa girmiş" diyerek ev sahiplerinden yardım istedi. Leyla Yıldırım'ın evine de aynı yöntemle giren polis, 3 yıldan beri kaçmayı başaran Leyla Yıldırım'ı yakaladı.

"BENİ KANDIRDINIZ"

Gözaltına alınan Leyla Yıldırım, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirilen Leyla Yıldırım, yanındaki polislere "Beni kandırdınız" diye sitem etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Leyla Yıldırım Emin Yıldırım Yüreğir Güncel Haberler

500

Yorumlar (25)

Su Sayacı:

yine mi adana şaşırmadımmmm

17
8
yanıtYanıtla
Adanalı Mobil-ANDROID:

Adana size birşey yapmış gibi konuşuyorsunuz

14
9
yanıtYanıtla
adanalılar:

Birşey rumuzlu sana YİNE birşey mi yaptı adanalılar

yanıt1
yanıt0
Almanya:

Adanada şehit ciktigi zaman kimse ''yine mi adana şaşırmadım'' demiyor. insanlar kötü olmuş Adana ne yapsin

19
3
yanıtYanıtla
adanalı:

helal beee almanya çok güzel anlamlı yorumun teşekürler ama adanayı eleştiren eşeklere anlatamassın başka çünki onlar eşşek

yanıt0
yanıt0
PALAVRACI:

DAHA HABERİ OKUMADAN KADIN KESİN ADANALIDIR DEDİM VALLA :)

17
5
yanıtYanıtla
şakir palamutMobil-ANDROID:

bende mersinliyim bizim adanadan bir farkimiz yok

15
0
yanıtYanıtla
Ömer Canbey:

Adana

13
2
yanıtYanıtla
yine adana:

yazık cok uzudum :) yinemi adana arkadaş

8
4
yanıtYanıtla
ellisekiz:

Adana nasıl bir şehirsin sen ya pislik içinde pislik

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title