Haberler

15 dakikalık fırtına asırlık çınarı devirdi

Amasya'da 15 dakika etkili olan fırtına asırlık çınar ağacını devirdi.

Amasya'da 15 dakika etkili olan fırtına asırlık çınar ağacını devirdi.

Amasya merkezde başlayan fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Fırtına nedeniyle bir çınar ağacı gövdesinden kırılarak Zafer Türkoğlu'na ait otomobilin üstüne devrildi. Araçta maddi hasar meydana gelirken, can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

Amasya Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Öztürk, "15-20 dakika sürdü, kuvvetli bir fırtınaydı. Zaten ırmak Kenarındaki ağaçlarımız tarihi önemi büyük. Yaşları da baya var. Can kaybımız yok, bir aracımızda maddi hasar var. Fırtınadan dolayı 2-3 tane daha yıkılan yerlerimiz var, orada da yine can kaybımız yok. Biz belediye olarak yine görevimizin başındayız. Ekiplerimizin hepsi burada, şu an için bir şey" dedi.

Aracının üzerine ağaç devrilen maliye çalışanı Zafer Türkoğlu, "Arkadaşlarla içeride çalışma halindeydik, birden bana telefon açıp, ağacın aracın üstüne yıkıldığını söylediler. Daha sonrasında koştuk, geldik. Durum ortada. Tabii, buna da şükür ediyoruz. Küçük çocuğumuz var, içinde de olabilirdi. Allah korusun can kaybıyla da sonuçlanabilirdi. Mala gelsin, cana gelmesin" diye konuştu.

Amasya Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri asırlık çınarı motorlu testere ile keserek kaldırdı ve trafiğe kapanan yolu açtı. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Öztürk Türkoğlu Fırtına Amasya Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title