Haberler

10 Yaşındaki Çocuğun 8 Yaşındaki Arkadaşını Vurduğu İddiası - Cenaze Töreni

10 yaşındaki çocuğun 8 yaşındaki arkadaşını vurduğu iddiası- Antalya'da, 10 yaşındaki arkadaşı tarafından av tüfeğiyle vurulduktan sonra ikinci kattan atılarak öldürüldüğü iddia edilen 8 yaşındaki çocuk, toprağa verildiANTALYA (AA) - Antalya'da 10 yaşındaki arkadaşı tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldüğü iddia edilen 8 yaşındaki Ömer Erkan Boz, defnedildi.

10 yaşındaki çocuğun 8 yaşındaki arkadaşını vurduğu iddiası- Antalya'da, 10 yaşındaki arkadaşı tarafından av tüfeğiyle vurulduktan sonra ikinci kattan atılarak öldürüldüğü iddia edilen 8 yaşındaki çocuk, toprağa verildiANTALYA (AA) - Antalya'da 10 yaşındaki arkadaşı tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldüğü iddia edilen 8 yaşındaki Ömer Erkan Boz, defnedildi.Boz'un cesedi, babası Bayram Boz ve yakınları tarafından Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan alındı. Cenaze, önce Dağ Mahallesi Zafer Caddesi'ndeki evlerine götürüldü.Bu sırada yakınları fenalık geçirdi. Burada okunan duanın ardından cenaze, Doyran Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından aynı yerde toprağa verildi.Öte yandan olayı gerçekleştirdiği öne sürülen 10 yaşındaki M.C.N, babası T.N, annesi H.N. ile 16 yaşındaki ablası D.N'nin jandarmadaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. Soruşturmanın savcılıkça sürdürüldüğü kaydedildi. - OlayKonyaaltı ilçesi Dağ Mahallesi Zafer Caddesi'nde ailesiyle oturan ve dün 15.30'dan sonra haber alınamayan 8 yaşındaki Ömer Erkan Boz, çalılıkların ölü olarak bulunmuştu. Jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede, Boz'un kafasından av tüfeğiyle vurulduğu, daha sonra bahçeye kadar sürüklendiğini tespit edilmişti.T.N'nin 10 yaşındaki oğlu M.C.N'nin, babasına ait av tüfeğini boş zannedip ateşleyerek evlerinin balkonunda oynadıkları Ömer Erkan Boz'u öldürdüğü, ardından panikleyerek "düştüğünün zannedilmesi" için ikinci kattan attığı, buradan da sürüklenerek portakal bahçesine bıraktığı önü sürülmüştü. -Cenaze evinden detay görüntü-Cenaze namazından detay görüntü.

Kaynak: AA / Güncel

Adli Tıp Kurumu Ömer Erkan Antalya Doyran Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

yorumcu07:

10 yaşındaki bir çocuk nasıl yapsın bütün bunları tüfekle ateş etsin sonra balkondan atsın ardından sürükleyerek bahçeye bırakılmış mümkün değil bu yetişkin bir insan bu şekilde plan yapamaz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title