Haberler

10'ncu Ramazan Şenlikleri Başladı

Güncelleme:

Yıldırım Belediyesi, 10'ncu Ramazan Şenliği ile bu yıl da, Ramazan gecelerini dolu dolu geçiyor.

Hemen her gün Yıldırım'ın farklı mekânlarında çeşitli etkinliklere imza atacak olan Yıldırım Belediyesi, 10'ncu Ramazan Şenlikleri'nin startını Emirsultan Camii önünden verdi. Düzenlenen etkinliğe 7'den 70'e birçok Yıldırımlı'nın yanı sıra başta Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ve Eşi Melahat Keskin, Ak Parti Yıldırım İlçe Yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Gecede, özellikle çocuklar, Karagöz ile Hacıvat orta oyununda gönüllerince eğlendi. Tasavvuf müziğinin en güzel eserlerinin seslendirildiği geceye, semazenlerin gösterisi konseri geceye damga vurdu.

Yıldırım Belediyesi tarafından 30 gün boyunca teravih namazından sonra ilçenin çeşitli noktalarında gerçekleşecek ramazan eğlenceleri kapsamında cumartesi akşamları Bayrak Alanı'nda, cuma akşamları Kaplıkaya Cazibe Merkezi'nde, salı akşamları çeşitli noktalarda ve perşembe akşamları ise Emirsultan Camii önünde yapılacak.

Başkan Keskin, "11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı birlik ve beraberliğin simgesidir. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sıcak aş veya erzak yardımında bulunmamızın yanı sıra eski günleri yaşamak için de Ramazan eğlencelerimizin bu yıl onuncusunu yapıyoruz. Amacımız, 7'den 70'e her Yıldırımlı'nın mutlu olmasını sağlamak" diye konuştu

Kaynak: Bültenler / Güncel

Melahat Keskin Özgen Keskin Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title