Haberler

Gümüşhanespor 11 Oyuncuyla Anlaşma Sağladı

Güncelleme:

Spor Toto 2. Lig takımlarından Gümüşhanespor, iç transferde 11 oyuncuyla anlaşma sağladı.

Spor Toto 2. Lig takımlarından Gümüşhanespor, iç transferde 11 oyuncuyla anlaşma sağladı.

Kulüp basın sözcüsü Metin Şeker,  2014-2015 sezonu öncesi iç transferde 11 oyuncu ile anlaştıklarını, 2 oyuncuyla da görüşme halinde olduklarını söyledi.

İç transferi büyük ölçüde tamamladıklarını ifade eden Şeker, şöyle konuştu:

"İç transferde Taner Koç, Ali Kılıç, Ali Özgür Basa, Samet Taş, Tekin Adar, Ali Osman Aydoğan, Bilal İsak, Süleyman Genal, Hasan Yaranlı, Koray Sönmez Uysal ve Fırat Hekimoğlu ile yeniden anlaştık. Selçuk Bice ve İzzet Akgül ile görüşmelerimiz devam ediyor. İç transferle aynı paralellikte dış transfer çalışmalarımız da sürüyor. Teknik kadromuzun raporu doğrultusunda görüştüğümüz ve anlaştığımız isimler var. Bunları zamanı gelince kamuoyuna açıklayacağız. Kimse endişe etmesin, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da takımımız için gereken her transfer yapılacak. Top başı yapacağımız güne kadar transferleri tamamlamayı hedefliyoruz."

Şeker, her takımda futbolun gereği geliş ve gidişlerin mutlaka olacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Burada önemli olan takımların menfaatidir. Aramızdan ayrılan arkadaşlarımız oldu ama aramıza katılanlar da olacak. Özellikle bazı isimler üzerinde spekülasyonlar yapılıyor. Bu dedikodular sadece takımımıza zarar verir. Giden arkadaşlarımızın Allah yolunu açık etsin. Takımımıza hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Bizim geçmişe bakmaya, takılı kalmaya zamanımız yok. Önümüzde yeni bir sezon, yeni bir takım, yeni bir hoca ve yepyeni umutlar var. Biz bunlara konsantre olacağız." - Gümüşhane

Kaynak: AA / Güncel

Gümüşhanespor Metin Şeker Ali Özgür Ali Kılıç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title