Haberler

Gümüşhanespor'da, Kahramanmaraşspor Hazırlıkları

Teknik direktör Kılıç: "Kahramanmaraşspor maçı dönüş maçımız olacak"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 27 puanla 7. sırada bulunan Gümüşhanespor, 14 puanla son sırada yer alan Kahramanmaraşspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Yenişehir Stadyumu'nda, teknik direktör Gürses Kılıç yönetiminde ısınma, dar alanda pas yapma ve çift kale maç yapıldı.

Kılıç, antrenman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kamramanmaraşspor maçının geri dönüş maçı olacağını söyledi.

Şu an oyuncular bakımından herhangi bir eksiklerinin bulunmadığını dile getiren Kılıç, "Kulüp olarak bizler yapabileceklerimizi en üst seviyede oyuncularımıza vermeye çalışıyoruz. Artık onlardan da bir dönüş ve galibiyet almayı bekliyoruz. Tahmin ediyorum onlar da bunun bilincinde olarak bize bir dönüş maçı yaşatacaklar" dedi.

Antrenman öncesi oyuncularına maçın önemini anlattığını belirten Kılıç, "Oyunculara Kahramanmaraşspor maçıyla ilgili oyunun felsefesini, maçın önemini aktarmaya çalıştım. İyi konsantre olmamız gerektiğini, bizim için, takım için ve şehir için bu maçın ne kadar önemli olduğunu anlattım. Oyuncularımız da bu işin farkına varıp ellerinden geleni yapacaklardır" diye konuştu.

Kılıç, hafif sakatlıklar dışında kaleci Hasan ve Muhittin'in kart cezalısı olduğunu sözlerine ekledi.

Ligin ikinci yarısının üçüncü karşılaşmasını kendi sahasında oynayacak olan kırmızı-beyazlı ekip henüz 3 puanla tanışmadı. - Gümüşhane

Kaynak: AA / Spor

Kahramanmaraşspor Gümüşhanespor Yenişehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title