Haberler

Gümüşhane'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı

Güncelleme:

Gümüşhane-Bayburt karayolunda meydana gelen kazada bir otomobil, kamyonun altına girdi. Kazada aynı aileden bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Gümüşhane- Bayburt karayolunda meydana gelen kazada bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

OTOMOBİL KARAYOLUNA ÇIKAN KAMYONUN ALTINA GİRDİ

Edinilen bilgiye göre, saat 17.30 sıralarında Gümüşhane- Bayburt karayolu üzerinde yer alan merkeze bağlı Sargınkaya köyü Bahçelievler Mahallesi'nde meydana gelen kazada, Bayburt'tan Trabzon'a gittiği öğrenilen Şenol Çoban (31) yönetimindeki 34 DN 5160 plakalı otomobil, yan yoldan karayoluna çıkış yapan 06 FA 5441 plakalı hafriyat kamyonunun altına girdi.

SÜRÜCÜNÜN ANNEANNESİ HAYATINI KAYBETTİ

Yolda yaklaşık 50 metrelik fren izi bırakan otomobilde ve çarpmanın etkisiyle büyük hasar alan otomobilde bulunan ve sürücü Çoban'ın anneannesi olduğu öğrenilen Hasmiye Kumaş'a sıkıştığı yerde ilk müdahaleyi 112 Acil Servis ekipleri yaptı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan Kumaş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

YARALILARIN SAĞLIK DURUMU İYİ

Kazada araçta bulunan sürücü Çoban ile kardeşi Berna (15), annesi Lale (52) ve 2 yaşındaki kızı Rüya Çoban sevk edildikleri Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

ARAÇLARIN YOLDAN ALINMASIYLA TRAFİK NORMALE DÖNDÜ

Kaza nedeniyle Gümüşhane-Bayburt karayolunda trafik bir süre çift yönden kontrollü olarak sağlanırken, nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerine gelip incelemeler yapması ve yaşlı kadının cesedinin kaldırılmasının ardından araçların yoldan alınmasıyla trafik akışı normal seyrine döndü.

KAMYON YOL ÇALIŞMASINDA KULLANILIYORDU

Kazaya karışan kamyonun bölgede yapımı devam eden bölünmüş yol çalışmalarını yürüten firmanın aracı olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler Mahallesi Gümüşhane Trabzon Bayburt Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

emre can:

Kamyonlar çok hızlı ve dikkatsiz aynı zamanda saygısız. Şoförleri ise kör cahil. Eğitim verilse bunların %90 ı puan bile alamaz..

11
0
yanıtYanıtla
gizli:

Yol kenarlarında uyarı yazılarına rağmen .öyle bir virajda hız yaparsan sadece kamyoncuda degil taksicidede büyük hata vardır. Arabadaki cocuğu hicmi düsünmüyodu.

4
1
yanıtYanıtla
mehmet simsekoglu:

Yav hangi kamyon şoförü bilerek başkasının hayatına kast eder arkadaşlar lütfen bilinçsizce yorum yapmayın kamyon şoförü benim çocukluk arkadaşım çok mükemmel bir insan ve iki çocuk babası çocuğunun biri 5 diğeri bir yaşında bile yok ve su an içerde o çocukların babası o ister miydi çocuklarını babasız bırakmayı bizim toplumda durum ne olursa olsun kamyoncu tirci hatalı peki otomobil şoförü cok mu haklı arabada iki yaşında çocuk var arabadan 50 metre fren izi çıkıyor o cocugudami düşünmüyor okadar süratli giderken altındaki araba dacia tofastan farkı yok tek taraflı düşünmeyin lütfen her iki tarafa da allah sabır versin

1
3
yanıtYanıtla
Elyasa ÇABUK:

Öncelikle ölen teyzemize Allahtan rahmet yaralılara şifalar dilerim her iki tarafada geçmiş olsun... Ve eğer muslumansak kaza ve kader bizler içindir. Bir tarafta ninesini kaybetmiş bir aile diğer tarafta evinin babasını bekleyen eş ve çocukları. Her iki tarafında haklı ve haksiz oldugu yerler var. Ama Allahtan gelene çare yok. Ha yok illede haksız kim diyecek olursaniz ki tartışmalar onu gösteriyor içerisinde bir aile taşıdığını unutan taksi soforune de viraj ağzı olduğu için yola çıkarken araba olmadığını görüp yola çıktıktan sonra karşısında arabayı gören kamyon soforune de bu kazayı yaptıran ol deyince oldu tandır. Allah iki tarafada sabır versin...

3
1
yanıtYanıtla
turgay guclu:

Bende bir şoförüm ölen ablamiza Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun yaralı arkadaşlara Can abi m evlam şifa versin Ali kardeşimiz çok çok mükemmel bir arkadaş

0
1
yanıtYanıtla
turgay guclu:

Bende bir şoförüm öncelikle ölen annemizeAllah rahmet etsin mekanı cennet olsun Ali kardeşim çok mükemmel bir arkadaş adam gibi adam bazı arkadaşlar yanlış konuşuyorlar bizlerde bir insanız karincayi bile

0
1
yanıtYanıtla
Mustafa olgun:

Aloo turgay kamyon şöförü koplumu

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

Her zamanki gibi yine can yine dikkatsizlik

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title