Haberler

Gümüşhane'de Konut Çalışamaları

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Belediye ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) Hasanbey Mahallesi'nde ortaklaşa yapacağı 528 konut alanında incelemelerde bulundu.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Belediye ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) Hasanbey Mahallesi'nde ortaklaşa yapacağı 528 konut alanında incelemelerde bulundu.

Beraberinde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, TSO yönetim kurulu üyesi İlbeyi Gergin, Belediye Fen İşleri Müdürü Serkan Öztürk, Strateji Geliştirme Müdürü Melih Çoban ve yüklenici firma yetkilileri ile Topal mevkisinde başlatılan hafriyat çalışmalarını inceleyen Başkan Çimen, yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Çimen, kente kazandırmayı planladıkları TOKİ konutlarının inşaat çalışmalarına başlandığını ifade ederek, şöyle devam etti:

"TOKİ konutlarımızın yapımına hamdolsun başlanıldı. Burada ilk etapta 528 konut yapılacak. Biz buraya yaklaşık olarak bin 500 konut daha yapmayı planlıyoruz. Projemizin ilk etabının çalışmalarına başlandı. İnşallah kısa bir sürede yüklenici firma konutları hazır hale getirecek. Biz vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu sosyal konutlar üreteceğiz demiştik. Hamdolsun verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz."

Hasanbey Mahallesi'nde yapımına başlanan TOKİ konutları için girişimlerde bulunduklarını ve bu girişimlerinin sonuç verdiğini de anlatan Çimen, "Vatandaşlarımızın isteği bizim için çok önemlidir. Onların isteğini yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Burada yaklaşık 70 bin metrekarelik alanda konutlar inşa edilecek." diye konuştu.

Çimen, yapılacak konutların örnek olacağını da ifade ederek, "Bu projemizin hayata geçmesinde bizlerden desteklerini esirgemeyen Milletvekillerimiz Osman Akgül ve Cihan Pektaş'a, TOKİ Başkanı Ergün Turan'a ve diğer ilgililere teşekkür ediyorum. Şehrimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Akçay Gümüşhane Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title