Haberler

Gümüldür'de Tatil Keyfi

İzmir'in en şirin beldelerinden biri olan Gümüldür tatil için keşfedilmeyi bekleyen ender güzellikteki yerlerden biri. Dağları denizle buluşturan kıyıları, lezzetli mandalinaları ve köklü tarihi ile Gümüldür'ü keşfedebilirsiniz.

İzmir'in en şirin beldelerinden biri olan Gümüldür tatil için keşfedilmeyi bekleyen ender güzellikteki yerlerden biri. Dağları denizle buluşturan kıyıları, lezzetli mandalinaları ve köklü tarihi ile Gümüldür'ü keşfedebilirsiniz. Bu yazımızda sizlere Gümüldür otellerinden bahsedeceğiz.

Kaliteli ve keyifli bir tatil arıyorsanız Club Otel Maxima ihtiyaçlarınıza karşılık verebilir. İzmir Şehir Merkezine 60 km, havaalanına 50 km uzaklıktaki tesis denize sıfır konumda bulunmakta. Toplam 246 oda kapasitesine sahip tesisin standart odalarında ücretli minibar, uydu yayınlı tv, split ya da merkezi klima, telefon, kasa, küvet, saç kurutma makinesi, balkon ve lamine zemin bulunmakta. Ayrıca standart odalar haricinde aile odasında konaklamak da mümkün olmakta. Tesis havuz olanakları bakımından da son derece zengindir. 1 adet açık,1 adet kapalı yüzme havuzu, 1 adet kaydıraklı yüzme havuz, 2 adet kaydırağı bulunan Club Hotel Maxima'da tatiliniz boyunca bu olanaklardan gönlünüzce faydalanmanız mümkün.

Her şey dahil oteller sistemi ile hizmet veren Maxima'da sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemeğini açık büfe olarak temin edebilirsiniz. Aperatif yiyecek ve içecekler, gün boyu değişik zamanlarda dondurma ve çay servislerini de eklemeyi unutmayalım.

Gümüldür- Özdere mevkinde bulunan bir diğer tesis ise Doğan Paradise Beach. İzmir Şehir Merkezine 55 km, Havaalanına 45 km mesafe uzaklıkta bulunan bu tesis denize sıfır konumdadır. Farklı standartlarda toplam 70 odası bulunan tesiste odalar gerçekten modern biçimde donatılmıştır. Tesis odalarında saç kurutma makinesi, emanet kasası, telefon, televizyon, wireless, minibar, duş ve balkon bulunmaktadır. Her şey dahil oteller sistemi ile hizmet veren tesiste ana öğün yemekler açık büfe olarak verilmektedir. Bunun haricinde gün boyu çeşitli ikramlardan da faydalanabilirsiniz. Tesiste pek çok sportif aktivitede bulunmanız mümkün. Bu aktivitelerden başlıcaları ise jet ski, banana, waterskiing, ringo, dalış, masa tenisi ve voleybol. Gece animasyon aktiviteleri ve gece şovları sizlerin güzel bir tatil geçirmenize vesile olabilir.

Ege'nin bu huzurlu tatil beldesinde mutlu bir tatil için Anı Tur'u tercih ederek mükemmel bir tatil için güzel bir başlangıç yapabilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Gümüldür İzmir Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title