Haberler

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Tasfiyelik Eşya Satışı Yapacak

Güncelleme:

Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bağlı tasfiye işletme müdürlükleri, bir grup tasfiyelik araç ve eşya satışı yapacak.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na bağlı tasfiye işletme müdürlükleri bir grup tasfiyelik araç ve eşya satışı yapacak. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın tasfiyelik hale gelen eşya ve araç satışıyla ilgili ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Mersin Tasfiye İşletme Müdürlüğü'nce satışa esas bedeli 12 bin 354 TL ile 27 bin 272 TL arasında değişen Dıluted WHS Sol DNW (petrol Yağı) ile Organıc CompositeSolvents (Petrol Yağı) cinsi 40 grup eşya; açık artırma suretiyle, Tarsus Mersin adresindeki ihale salonunda 10 Aralık 2013 tarihinde saat 13.30'da satışa sunulacak. Açık Artırma Yöntemiyle Eşya Satış Şartnamesi ve ekleri 10 TL bedel karşılığı Mersin Tasfiye İşletme Müdürlüğü ile Bölge Müdürlüğünden alınabilecek.

-CİLVEGÖZÜ TASFİYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ 46 GRUP EŞYAYI SATACAK-

Cilvegözü Tasfiye İşletme Müdürlüğü'nce satışa esas bedeli 13,28 TL ile 8 bin 507 TL arasında değişen; muhtelif cep telefonu, lap top (Dizüstü Bilgisyar), muhtelif eşya, plastik depo, fermuar, akvaryum malzemesi, araç aksamı, televizyon kumandası, muhtelif giysi, kömür tozu, çakmak, lcd tv altlığı, tömbeki folyosu, takım çantası, ham zeytinyağı, toz şeker, cep telefonu bataryası ve aksesuarı cinsi 46 grup eşya; açık artırma suretiyle Gündüz Caddesi Antakya Hatay adresindeki Antakya Belediye Parkı içinde bulunan Nikah ve Oda Tiyatrosu Salonunda 20 Aralık 2013 tarihinde saat: 9.30'da satışa sunulacak. Açık Artırma Yöntemiyle Eşya Satış Şartnamesi ve ekleri 10 TL bedel karşılığı Cilvegözü İşletme Müdürlüğü ile Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüklerinden alınabilecek.

-ERENKÖY İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ 32 GRUP EŞYAYI SATIŞA ÇIKARDI-

Erenköy İşletme Müdürlüğü'nce satışa esas bedeli 546,49 TL ile 773 bin 14 TL arasında değişen; pipo başlığı, yaylı metal başlığı, kumaş, elektronik kart, cep telefonu, güneş gözlüğü, oto yedek parça, deri, yolcu uçağı gövdesi, makine aksamı, fotoğraf makinesi, kol saati, valf, makine, kamyon lastiği vb. 32 grup eşya açık artırma suretiyle Ataşehir İstanbul adresindeki ihale salonunda 18 Aralık 2013 tarihinde saat 9.30'da satışa sunulacak. Açık Artırma Yöntemiyle Eşya Satış Şartnamesi ve ekleri KDV dahil 10 TL bedel karşılığı Erenköy İşletme Müdürlüğü ile Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğünden alınabilecek. Tasfiye Yönetmeliğinin eşya görme tarihi, saat ve şartları İşletme Müdürlüğünün uygun gördüğü ihale tarihinden önceki 7 gün içinde idareden alınacak izin belgesiyle 10.00-12.00 ve 14.00-16.00 saatleri arasında yapılacak.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı Cilvegözü Erenköy Mersin Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title