Haberler

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci Esnafı Ziyaret Etti

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Bakanlık olarak kırtasiye ürünlerini denetledik, ürünlerin sağlığa zarar oranı geçmiş yıllardaki yüzde 23'ten, yüzde 1'e düştü.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Bakanlık olarak kırtasiye ürünlerini denetledik, ürünlerin sağlığa zarar oranı geçmiş yıllardaki yüzde 23'ten, yüzde 1'e düştü." dedi.

"Bursa- Batman Gönül Köprüsü" projesine katılmak üzere kente gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci esnaf ziyaretinde bulundu. Turgut Özal Bulvarı'nda bulunan esnafı ziyaret eden Tüfenkci, vatandaşların yeniden "Çözüm Süreci" başlasın istekleri ile karşılaştı.

Ziyareti sırasında kırtasiye ürünleri satan iş yerine ziyaret eden giden Bakan Tüfenkci, Türkiye'de geçen yıllara göre, kırtasiye ürünlerindeki sağlığa zarar oranınında düşme görüldüğünü belirtti.

Bakanlık olarak yaptıkları denetimlerin olumlu sonucunu aldıklarını aktaran Tüfenkci, "Yapılan denetimler sonucu ürünlerin sağlığa zarar oranı yüzde 1'e düştü. Bu dünya standartların üzerindedir. Geçmiş yıllarda bu oran yüzde 23'lerden yüzde 1'lere düştü denilebilir. Bu şu demek biz artık çocuklarımıza, gençlerimize daha sağlıklı kırtasiye ürünleri sunmuş oluyoruz. Dolayısıyla vatandaşlarımız da gönül rahatlığıyla gelip, bu kırtasiye ürünlerini alabilirler. Hepsini denetliyoruz. İnşallah iyi bir okul sezonu geçecektir." diye konuştu.

Tüfenkci, esnaf ziyareti sırasında kendisine ikram edilen tandır ekmeğini etrafındakilerine dağıttı ve bir çay ocağında vatandaşlarla sohbet etti.

Bakan Tüfenkci, daha sonra beraberindeki AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgün ile Türkiye Petrolleri Kristal Park Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen istişare toplantısında, AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, eski milletvekilleri, partililer ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

Toplantı basına kapalı gerçekleştirildi.

Kaynak: AA / Politika

Bülent Tüfenkci Batman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title