Haberler

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci : "Muhalefetin 'Hayır' Derken Neye 'Hayır' Dediğini...

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci : "Muhalefetin 'hayır' derken neye 'hayır' dediğini bilmediğini görüyoruz"MALATYA - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 16 Nisan referandum çalışmaları kapsamında yaptığı Malatya'da Canlı Hayvan Pazarını ziyaretindeki açıklamasında,...

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci : "Muhalefetin 'hayır' derken neye 'hayır' dediğini bilmediğini görüyoruz"

MALATYA - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 16 Nisan referandum çalışmaları kapsamında yaptığı Malatya'da Canlı Hayvan Pazarını ziyaretindeki açıklamasında, "Muhalefetin 'hayır' derken, neye 'hayır' dediğini bilmediğini görüyoruz" dedi.

Bakan Bülent Tüfenkci, Malatya Valisi Mustafa Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile birlikte Malatya'da Canlı Hayvan Pazarını ziyaret ederek yetiştiricilerle görüştü. Tüfenkci, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kentteki hayvan pazarının daha modern bir hale getirildiğini belirterek, Büyükşehir Belediyesine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Malatya'da Canlı Hayvan Pazarındaki yetiştiricilerin 16 Nisan'da yapılacak referandumda "evet" oyu kullanacaklarını yüksek sesle haykırdığını ifade eden Tüfenkci, "Milletimiz 16 Nisan'a şimdiden hazır. Kararı net, kararı evet. Anayasa referandumuna baktığımızda muhalefetin 'hayır' derken neye 'hayır' dediğini bilmediğini görüyoruz. Sadece yalanlar ve iftiralar üzerine, algı operasyonlarıyla 'hayır' denmesi gerektiğini ifade ediyorlar. Oysa Türkiye'nin ve bölgenin gerçeği, dünyadaki gelişmeler, istikrarlı bir yönetim, güçlü bir yönetim istiyor, lider bir Türkiye'nin bölgesinde bulunması gerektiği, bütün bölge halklarının mazlumların umudu olan bir Türkiye'yi görmek istiyorlar. Bunun için de 16 Nisan'da 'evet' denmesi gerektiğini ifade ediyorlar ama muhalefet sadece ve sadece tek adamlıkla, diktatörlükle veya peygambere kadar dil uzatmalarla referandumda 'hayır' demeye çalışıyor. Oysa 'evet' denmesi için Türkiye'nin, halkın ve bölgenin gerçekleri ne için 'evet' denmesini çok açık ve net şekilde ifade ediyor" ifadelerini kaydetti.

Tüfenkci, kentteki girişimcilerin desteklerden yararlanması gerektiğini de ifade etti. Malatya için hayvancılık ve tarımın önemli olduğunu, kentin bir yandan sanayi bir yandan da tarım kenti konumunda bulunduğunu belirtti. Tüfenkci, hükumet olarak hayvancılığa ciddi destekler verdiklerini vurgulayarak, bu desteklerden yetiştiricilerin yararlanması gerektiğini konusunda uyarılarda bulundu.

Nevruz Bayramını da kutlayan Tüfenkci, "Huzur ve güvenlik içerisinde nevruzun aslına uygun bir şekilde kutlanması, bunun bir bayram olduğunun bilinci içerisinde insanlara acılar yaşatmaktan ziyade sevinçlere vesile olmasına fırsat vermek lazım"diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Bülent Tüfenkci Mustafa Toprak Türkiye Malatya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title