Haberler

Gümrük Kapılarında Oy Verme İşlemi Başladı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Atatürk Havalimanı'nda oy verme işlemi için yapılan son hazırlıklar- Oy veren vatandaşlardan görüntüler ve röportajlar Gümrük kapılarında oy kullanma işlemi başladı- Atatürk Havalimanı'nda kurulan sandıklarda oy kullanma işlemi devam ediyor- Gurbetçi Berber: "Seçimlerin çok değerli ve önemli olduğunu düşünüyorum.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Atatürk Havalimanı'nda oy verme işlemi için yapılan son hazırlıklar- Oy veren vatandaşlardan görüntüler ve röportajlar Gümrük kapılarında oy kullanma işlemi başladı- Atatürk Havalimanı'nda kurulan sandıklarda oy kullanma işlemi devam ediyor- Gurbetçi Berber: "Seçimlerin çok değerli ve önemli olduğunu düşünüyorum. Katkıda bulunmak istedim, mutluyum"- Almanya'da yaşayan Emeksiz: - "Oy kullandığımız için çok mutluyuz. Hepimize, vatanımıza, milletimize hayırlı olsun" Yurt dışında yaşayan vatandaşlar, Atatürk Havalimanı'nda, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için kurulan sandıklarda oy kullanmaya başladı. Yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı seçmenlerin oy kullanabilmesi için Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde belirlenen iki alana sandıklar konuldu. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) yetkilileri, sandık görevlilerine oy kullanma esnasında yapılacak işlemler hakkında bilgi verdi. Sandıklar önünde yoğunluk oluşması nedeniyle vatandaşlar sıraya girerek, 08.00'den itibaren oy kullanmaya başladı. Havalimanının dış hatlar gidiş katında oy kullanan Sema Aslantaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Almanya'dan tatil için Türkiye'ye geldiğini söyledi. Seçimin ülkeye hayırlı olması temennisinde bulunan Aslantaş, "Artık bir daha kullanmayalım. Kısa zamanda bu kadar büyük bir şey" diye konuştu. Almanya'nın Bremen şehrinde yaşayan İbrahim Berber de havalimanında ikinci defa oy kullandığını ifade ederek, "Seçimlerin çok değerli ve önemli olduğunu düşünüyorum. Katkıda bulunmak istedim, mutluyum" değerlendirmesinde bulundu. Gurbetçi Hüseyin Emeksiz ise Atatürk Havalimanı'nda kurulan sandıkta eşi Meral Emeksiz ile oyunu kullandı.Emeksiz, gümrük kapısında ilk defa oy kullandıklarını ifade ederek, "Oy kullandığımız için çok mutluyuz. Hepimize, vatanımıza, milletimize hayırlı olsun. Kim doğruysa, kim çalışıyorsa ona hakkını versin inşallah" dedi. Yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı vatandaşların gümrük kapılarında oy verme işlemi, 1 Kasım Pazar günü saat 17.00'ye kadar sürecek.

Kaynak: AA / Güncel

Almanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title