Haberler

Güllüoğlu Dünya Markası Olma Yolunda

Güncelleme:

Bursa'da modern bir fabrika yatırımı yapan M. Nejat Güllü, istikrarlı büyümesini sürdürüyor.

2014 yılında Güllüoğlu baklavalarında kullanılan tereyağı ve su böreklerinde kullanılan peynirin standardını muhafaza etmek için Urfa'da işletmeye açılan modern süt fabrikası yatırımının ardından bu yıl da Osmanlı Saray İçecekleri üretimi için Bursa'da modern bir fabrika yatırımına yapan Güllüoğlu ailesinin 5'inci kuşaktan en büyük temsilcisi M. Nejat Güllü, istikrarlı büyümesini sürdürüyor. M.Nejat Güllü, gerçekleştirdikleri yatırımlar ve yayılma politikalarıyla ilgili şunları söyledi:

"Asıl işimiz olan baklavacılığı 6'ncı kuşağa kadar ulaştırdık. Ata mesleğimizin nesiller boyu sürüp gitmesi için kendi adımıza tüm tedbirleri aldık. Geleneksel lezzetler sunmakla birlikte çağa ayak uydurmak adına yapılarımızı yeniliyor ve dünya markası olmak için kurumsallaşarak büyüyoruz. Şube sayımızı yurt içinde her yıl istikrarlı bir şekilde artırıyoruz. Yurt dışında ise hem kendi kaynaklarımızla, hem de franchise vererek geleneksel lezzetlerimizi daha geniş coğrafyalara ulaştırmaya çalışıyoruz.Yurtiçinde 21 şube, yurtdışında ise ABD'de 5, Almanya'da 2, Avusturya ve Suudi Arabistan'da 1'er tane olmak üzere toplam 9 şube ile faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. 2015 yılında yurtiçinde 30, yurtdışında 15 şube sayısına ulaşmayı hedefliyoruz"

M. Nejat Güllü, "Özellikle Ortadoğu ve Amerika'da talebin yoğun olması, bu bölgelerde yatırımlarımızı artırmamızı sağladı. Son yıllarda talebin yoğunlaştığı bölgeler arasında Afrika ülkeleri de yer alıyor.Markamızın itibarını korumak adına seçici ve titiz tavrımızdan ödün vermeden, yakın zamanda Güllüoğlu olarak Uzakdoğu, Güney Amerika ve Afrika pazarına da imzamızı atacağız" dedi.

Yatırımla istihdama katkı sağlıyor

"Bugün yaklaşık 500 kişiye istihdam sağlayan bir kurum olarak gün geçtikçe büyüyen bir aileye sahibiz. Yeni yatırımlar ve şubeleşme ile birlikte ihtiyaç duyulacak istihdam artışıyla ülke ekonomisine katkımızı artıracağız" diyen M. Nejat Güllü, "2014 yılında, Osmanlı saraylarında kullanılan içeceklerin inovasyonunu yaptık ve o döneme ait 6 çeşit içeceği gün yüzüne çıkardık. Başlangıçta yalnızca kendi şubelerimizde satışını yaptığımız saray içeceklerine gelen yoğun talep üzerine, yaklaşık 2 milyon TL'lik bir yatırımla, yılda 10 milyon litre üretim yapabilecek modern bir fabrika kurup seri üretime geçme kararı aldık. Bursa'da kurduğumuz fabrikamızda, ŞİPA markasıyla, her biri ayrı bir şifa kaynağı olan 6 çeşit içecek üretilecek. Laboratuvar ortamı şeklinde tasarlanan fabrikamız, 2015 yılı Mayıs ayı itibariyle üretime başlayacak.Fabrika henüz faaliyete başlamamış olmasına rağmen 6 ülkeye ihracatı için bağlantıları kuruldu" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Şanlıurfa Güllüoğlu Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title