Haberler

Gülçin'in Serdar Hayali

Güncelleme:

İzmir'in genç sanatçılarından Gülçin Sazak, Serdar Ortaç'tan şarkı alabilmek için umudunu piyango biletlerine bağladı.

İzmir'in genç sanatçılarından Gülçin Sazak, Serdar Ortaç'tan şarkı alabilmek için umudunu piyango biletlerine bağladı. 500 adet piyango bileti satın alan Sazak, piyangodan gelecek parayla Ortaç'ın kapısını çalacağını söyledi.

İzmir'in sevilen sanatçılarından İzmirli Gülçin, ilk albümü 'Gümüş Tepsi' de bir Serdar Ortaç şarkısı olması için 500 adet piyango bileti aldı. Piyangodan gelecek bütün parayı yeni albümü için harcayacağını belirten genç sanatçı Gülçin, arabesk fantezi tarzında bir şarkı bestelemek istediğini ve bu şarkıyı Serdar Ortaç'tan almak istediğini belirterek, "Umarım piyango bana çıkar. Yeni albümümde Serdar Ortaç'tan bir şarkı olmasını çok istiyorum. Biriktirdiğim biraz parayla bu piyango biletlerini alıyorum. Şarkının fiyatı ne kadar olursa olsun elime geçecek bütün parayı bu albüm için harcayacağım. Serdar Ortaç'ın kapısını çalacağım ve kendisinden şarkı isteyeceğim" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Serdar Ortaç Gümüş İzmir Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title