Haberler

Gülben Ergen ve Erhan Çelik'in Arasına Deniz Seki Girdi

Güncelleme:

Deniz Seki'nin bir dizide konuk oyuncu olmasına Gülben Ergen destek verirken eşi Erhan Çelik durumu eleştirmiş "Cezaevine koca dizi seti sokmak vicdana ziyan." demişti.

Gülben Ergen önceki akşam Arnavutköy'de görüntülendi. Ergen'e eşi Erhan Çelik'in Deniz Seki'nin cezaevinde 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde oynamasına gösterdiği tepki soruldu. Ergen "Olabilir herkes düşüncesinde özgürdür. Ama benden Deniz'e hep destek tam destek. Deniz harikaydı" dedi.

GÜLBEN DESTEK VERDİ ERHAN ÇELİK ELEŞTİRDİ

Çelik, sosyal medya hesabından Seki'nin dizide oynamasını eleştirmiş, "Mahkum oğluna yaptığı ekmeği yasak diye veremeyen analar varken imtiyazla cezaevine koca dizi seti sokmak vicdana ziyan." yazmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülben Ergen Erhan Çelik Arnavutköy Deniz Seki Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (25)

batman3tane 72:

Delikanlı bir insanki doğruları söylüyor.ceza evine görüşe giden anlar bir çörek börek sokamazsin bu ayrımcı lık fena

59
2
yanıtYanıtla
nas:

Pardon da 3. Kadın demişsiniz. 2. Kim O zaman ....Türkçe sıfır. ...

40
0
yanıtYanıtla
ogún:

Çok konuşmayın cezaevindede insan yaşıyor hiç başínıza gelmeyecek gibi konuşmayın çok güzel olmuş bunu düşúnene teşekkür ediyorum insanları ne çabuk hain ilan ediyorsunuz

28
5
yanıtYanıtla
gulcanMobil-ANDROID:

erhan bey hakli adaletse adalet herkese esit dagitilmali..deniz,sekiyi insankara masum lanse etmeye calisiyolar suc belli ceza belli neyini savunuyorsunuz acabaa

25
0
yanıtYanıtla
nihat Mobil-ANDROID:

gülben düşenin halinden anlar anlamayana kapak yapmış bravo gülben

8
12
yanıtYanıtla
YAMAN:

Deniz seki de suçsuz gibi rollere girmez mi_?

17
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bence de Erhan ÇELİK haklı

13
2
yanıtYanıtla
erzurum.un akp.li besili tosunu:

bence erhan çelik baştan aşağı haksız yaavvv. .

4
9
yanıtYanıtla
Adalet Mobil-ANDROID:

Erhan Beyin demek istediği anayasal hak olan eşitlik kavramı. Bazı insanlar cezaevine gider bir sürü zorluk ile karşılaşır, bazıları ise film setini koyar. Hanımefendi için güzel bir jest olmuş ama adalet kavramı için zedeleyici.

11
2
yanıtYanıtla
Karşıyakalı:

Biz buna ayrıcalık diyoruz işte hasta babam için cezaevini aradığımda bilgi veremeyiz deniliyor üstelik kötü maddelerde satmadı bu adam kimseyi zehirlemedi ama seki dizide oynadı sonuçta mahkum bu herşey yasak

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title