Haberler

Gülben Ergen ve Erhan Çelik Boşandı mı?

Güncelleme:

Gülben Ergen ve Erhan Çelik boşandı mı? Gülben Ergen ve Erhan Çelik neden boşanamadı? Gülben Ergen kimdir? Erhan Çelik kimdir? İşte Gülben Ergen ve Erhan Çelik ile ilgili tüm bilgiler...

Gülben Ergen ve Erhan Çelik boşandı mı? İki yıl önce evlenen ve geçtiğimiz günlerde boşanacaklarını açıklayan Gülben Ergen ve Erhan Çelik, yoğun iş tempolarından dolayı mahkemeye gidemedi. Küçükçekmece Aile Mahkemesi'nde dün görülen boşanma davasının ilk duruşması yapıldı. Evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle açılan boşanma davasına sadece tarafların avukatları katıldı. Avukatlar Erhan Çelik ile Gülben Ergen'in yoğun iş tempolarından dolayı duruşmaya gelemediklerini bir dahaki duruşmaya katılacaklarını mahkemeye iletti. Mahkeme de 'anlaşmalı' olarak açılan boşanma davasını taraf avukatlarının talebi doğrultusunda erteledi. İkili, birbirinden herhangi bir talepte bulunmadı.

"YENİDEN Mİ?" DEDİKODUSU ALEVLENDİ

Bir anlaşmalı boşanma davası ortalama 15-20 dakika sürüyor. İki ismin duruşmaya zaman ayırmayıp gelmemesi akıllara 'ilişkilerine yeniden şans mı veriyorlar?' dedikodusunu alevlendirdi.

GÜLBEN ERGEN KİMDİR?

Gülben Ergen, 25 Ağustos 1972 İstanbul doğumludur. Sanat kariyerine oyunculukla başlayan Ergen, sonrasında müzik piyasasına adım atmıştır. Müzik kariyerine ise assolist olarak başlamıştır. 2001 yılında, Dadı dizisinde canlandırdığı Melek karakteri ile oyunculuğun zirvesine çıkmış ve Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü almıştır. Gülben Ergen 2004 yılı Eylül ayında Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi gibi çeşitli organizasyonlarda görev alan gazeteci ve sanat yönetmeni, Yılmaz Erdoğan'ın abisi Mustafa Erdoğan ile evlenmiştir. Bu evlilikten Atlas, Ares ve Güney isimli 3 çocuğu olmuştur. Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan, 2012 yılında boşanmıştır. Gülben Ergen 27 Eylül 2014 tarihinde Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Erhan Çelik ile evlenmiştir.

ERHAN ÇELİK KİMDİR?

Erhan Çelik, 1972 yılında Eskişehir doğumludur. 1996 yılında TGRT Ankara Haber Bürosu'nda polis-adliye, gece muhabiri olarak işe başladı. Daha sonra Reha Muhtar ekibinde Show TV Ankara Haber Bürosu'nda çalıştı. Bu sırada Ankara Kocatepe'de Aczmendilerin yaptığı eylemi çekti. Sonra haberin yazılı kısmını yapan müdürlerinin yüzünden canlı yayında Reha Muhtar tarafından Show TV'den kovuldu. 2002 yılında Kanal 7'ye geçerek "Bu Kadar Olur" diye bir "reality show", "İskele Sancak" programını ve Ahmet Hakan'ın yerine ana haberi sunmaya başladı. 7 yıl bu görevine devam etti. Daha sonra 12 Nisan 2013 tarihinde Habertürk'de çalışmaya başladı. Show TV'de Basın Kulübü programını ve Ana Haber Bülteni'ni sundu. 1 Ocak 2014 tarihiden itibaren de itibaren Habertürk Tv Genel Yayın Yönetmenliği görevine atandı. Bu görevinin yanı sıra Show Haber'in Genel sorumluluğunu bir süre devam ettirdikten sonra , 8 Temmuz 2014 tarihinde Show Haber'in Genel sorumluluğunu sona erdirmiştir. Ardından yine Temmuz ayında Habertürk Tv Genel Yayın Yönetmenliği görevine başladı. 05 Ocak 2015 tarihinde bu görevden istifa ettiğini açıkladı. Erhan Çelik, ilk evliliğini İlknur Türker isimli bir avukatla yapmıştır. 2014 yılında ise Gülben Ergen ile evlenmiştir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gülben Ergen Erhan Çelik Habertürk Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title