Haberler

Gülben Ergen Takipçilerinden İmza Kampanyasına Destek İstedi

Güncelleme:

Ünlü sanatçı, Anayasa Mahkemesi'nin resmi nikah şartını kaldırması nedeniyle başlatılan imza kampanyasına destek vererek takipçilerinden yardım istedi.

Ünlü sanatçı Anayasa Mahkemesi'nin kararına yönelik başlatılan imza kampanyasına destek verdi.

KAMPANYAYA DESTEK VERDİ

'Öğrendim ki' kitabı 50 bin satış rakamına ulaşan Gülben Ergen, Anayasa Mahkemesi'nin imam nikahı için önce resmi nikah şartını kaldırması nedeniyle başlatılan kampanyaya destek verdi.

TAKİPÇİLERİNDEN DE YARDIM İSTEDİ

Ünlü sanatçı Instagram hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerinden de destek istedi. İşte sanatçının paylaştığı o yazı:

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Anayasa Mahkemesi Gülben Ergen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500

Yorumlar (17)

emine ayaz gülpınar karabulut:

resminikahın olmayışı kadına büyük zulümdür karşıyım gübene katılıyorum ben ve kızım

11
2
yanıtYanıtla
illede resmi nikah:

kıyamet kopsada kurtulsak bu dünyada yaşanmaz

8
0
yanıtYanıtla
sera:

Once Resmi nikah sart herkes gider mersine, anayasa Mahkemesi gider tersine . . . .

6
2
yanıtYanıtla
:

KENDİN NİKAHSIZ YAŞARKEN KİMSE KARIŞMASIN, BEN İMAM NİKAHI YAPARSAM SEN BANA KARIŞ?! BU NEYİN KAFASI OLA?!!!

4
3
yanıtYanıtla
illede resmi nikah:

sen bunu bırakta gülben hanım nikahsız yaşamayı kaldırsınlar tabi işine geliyorsa

6
0
yanıtYanıtla
:

SENİN GİBİ NİKAHSIZ YAŞAYANLARIN DA YASAKLANMASI İÇİN BİR İMZA KAMPANYASI DA BİZ BAŞLATALIM BARİ! BU SAÇMALIKLA UĞRAŞACAĞINZ İMAMLARIN KIYDIĞI NİKAHIN DA RESMEN KABUL EDİLMESİ, NÜFUSA İŞLENMESİ İÇİN İMZA TOPLASAN DAHA AKILLICA BİR İŞ YAPMIŞ OLURDUN! BİR RAHİBİN KIYDIĞI NİKAH NASIL Kİ RESMİ KAYITLARA, NÜFUSA İŞLENİYORSA İMAMIN KIYDIĞI DA RESMİYETE DÖKÜLÜRSE MESELE KALMAZ, BU KADAR BASİT! SEN NİKAHSIZ YAŞAMAKTA ÖZGÜRSEN BANA KARIŞMA HADDİNİ VE HAKKINI NEREDEN BULUYORSUN?! BU NASIL BİR CÜRET?!

5
1
yanıtYanıtla
kw:

sizin çevrenizde nikahsız yaşayan birçok kişiler var gülben hanım örn fahriye ve burak çifti bunlar kötü örnek oluyor bunu içinde kampanya başlatsana

6
0
yanıtYanıtla
ali:

sıkıntı dine göre hareket edilmesi bunların karın ağrısı o, bide umreye gitmişti güya, yazık ya çok yazık ölümde var gülben, her canlı ölümü tadacaktır unutma ayeti, imam nikahı kıyılsın ve nüfus müdürlüğüne müftülük tarafından yazışma yapılarak resmiyete kavuşsun. Birde artık tek eşlilik kaldırılsın kadın nüfus erkek nüfustan çok daha fazlalaştı, ikinci eşte imam nikahı ile nüfusa yazışma yapılarak resmiyete kavuşsun yoksa insanlar gayrı resmi birliktelik yaşamak zorunda kalıyor, günaha girmenin bi anlamı yok, dine göre doğru şekilde yaşamak için uğraşılması lazım

3
1
yanıtYanıtla
miş:

hemde insanların bu kadar vahşileştiği bir ülkede kadın cinayetlerinin durdurak bilmediği bir ülkede böyle bir anayasanın çıkması çok saçma peygamber efendimiz bile ilk önce mührü evliliği yani günümüzün resmi nikahını önermiştir sonra imam nikahını kıydırmasını söylemiştir bu ak parti hala ne yapmaya çalışıyor

2
1
yanıtYanıtla
Murat yılmaz:

Zaten dini nikah vardı ki yanlızca bir karışıklığa son verildi imam resmi nikahtan önce dini nikah kıyarsa ki hoca yanına gelenden resmi nikah belgesi istemesi sözkonusu değil bilmeyerek kıymış olursa 1 yıla dek sanırım hapis cezası vardı bu kaldırıldı imam ne bilsin resmi nikahtan önce mi sonramı kıyıyor nikahı

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title