Haberler

Gülben Ergen 'Su İçen Asker' Fotoğrafı Paylaşınca Olay Oldu

Güncelleme:

Ünlü şarkıcının, Instagram sayfasında paylaştığı 'su içen asker' fotoğrafı bir grup takipçisinin tepkisini çekti. Ergen, daha sonra paylaştığı fotoğrafla kendini savundu.

Gülben Ergen'in Instagram sayfasında paylaştığı 'su içen asker' fotoğrafı bir grup takipçisinin tepkisini çekti.

KENDİSİNİ SAVUNDU

Sert bir dille eleştirilen Ergen, kendini sayfasına yazdığı şu notla savundu:

Bu ne yargılama merakı? Kendizini yargılayın kendinizi! Bir fotoğrafla bin kere namus, din, edep sorguladınız. ayıp size bir fotoğrafta içinizin zehrini akıttınız! Aranıyorsunuz siz yargılama profesörleri. Eminim başarısızlık ve mutluluk sizin en yakınınızdır çünkü mutlu ve özgüveni yüksek insanlar açık aramazlar. Edep ayıp örtmektir! "Kaldı ki ayıp yok, asker su içmiş... Vay nasıl içermiş, vay ben bu fotoğrafı nasıl yayınlarmışım, var ben ne yapmaya çalışıyormuşum! Gerçekten pes!

İşte Gülben Ergen'in paylaştığı o fotoğraf...

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülben Ergen Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (184)

ceylanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Simdi bu fotografı ayıplayan kimler biliyomusunuz kürtler. Artık bu ülkede Türküm demek ayıp Kürdüm demek gurur oldu. Türküz ulan Türkük Türkiyedeyiz. Begenmeyen alsın basını gitsin!!!

33
8
yanıtYanıtla
hüseyin:

AFiYET HELAL HOS OLSUN. sanki mecburdur oruc tutmaya

24
12
yanıtYanıtla
NİLGÜN ŞABAZ:

ONDAN SONRA BU VE BUNUN GİBİ ASKERLER VURULUNCA ŞEHİT OLDUKLARINI SAVUNURLAR. SİZİ GİDİ SAHTEKÂRLAR SİZİ

8
25
yanıtYanıtla
tracers:

annelerin yüz karası, üç tane erkek evladı var bide bunun, eski . . . . . . film yıldızı !!!

28
3
yanıtYanıtla
Güray angunMobil-IOS:

Asker sabah 6 da kalkar ve sabah sporu vs hiç durmaz, senin gibileride bunu konu haline getirir.Sahte gülücüklü kadın, hep mutlu Görünmek için sürekli Gülen samimiyetsiz insan, yazıklar olsun.

26
5
yanıtYanıtla
ORDULU:

Asker su içer laf edersiniz siz bi taraflarınızı açınca özgürlük dersiniz. . .

27
3
yanıtYanıtla
sekoli ):

gülbenin amacı halkı oruç tutup gibi gösterip askerimizin onlara saygısız davranıyormuş gibi göstermesi asıl amaç bu sonradan kıvırıyor gerçek manadan bile bahsedemiyo yanlışım varsa sory

27
0
yanıtYanıtla
XXXLLL:

ERGEN İŞTE . BU FOTOYU YAYINLAMA AMACIN NE ? BOŞ İŞLERLE UGRAŞIYORSUN BOŞŞŞŞ . BÜYÜ BİRAZ

21
3
yanıtYanıtla
DÜSÜNEN BUNAK:

ONU cekemeyenler kurban olsunlar ona. . . . YARASIN benim ASKERiME . . . . ONA HERSEY HELAL . . . . . . . . . .

23
1
yanıtYanıtla
cannnmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Androitmi la..içecek tabi..kral o kralll

21
2
yanıtYanıtla
Tüm 184 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title