Haberler

Gülben Ergen-Oktay Kaynarca Kavgasına Erhan Çelik de Karıştı

Güncelleme:

Dizisindeki yasak aşkı eleştiren Ergen'e "Yasak aşk sizin şarkılarınızda hiç işlenmemiş bir konu mu?" yanıtını veren Kaynarca'ya bir tepki de eşi Erhan Çelik'ten geldi.

Gülben Ergen, Twitter sayfasına 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin 'çok eşliliği' normalleştirdiğini yazarak şu tweet'i paylaştı;

Erhan Çelik de "Çok eşliliği, gayrı meşru ilişkiyi, o ilişkiden çocuğu normalleştiren ve buna aile dizisi diyen eşkıya dünyaya hükümdar olsa ne olur!" mesajı ile eşine destek verdi.

Oktay Kaynarca'dan ise yanıt gecikmedi. Usta sanatçı, eleştirilere şöyle cevap verdi:

"SEYİRCİ ZEKASINA HAKARET"

"Başarıya saldırmayı başarı görmek de son dönem cahillik. Çok biliyorsan daha iyisini sen yap. Arkadaşımın şarkılarını severek dinliyoruz ama bu mantığa göre bütün şarkılarının, bugüne dek yaptığı bütün işlerin 'Huzur Sokağı' tadında olması gerekirdi. Üzülerek görüyorum ki hâlâ sanatçı arkadaşlarım da dahil yaptığımız işin sanat olduğunu unutuyorlar. Bu mantığa göre dünyanın en iyi filmleri, en güzel şarkıları yapılamazdı. Ayrıca seyrettiğiniz, dinlediğiniz her şeyi 'aman yaparlar' deyip engellemeye çalışmak seyirci zekasına hakaret içerir. Sizi rahatsız ettiğini düşündüğünüz yasak aşk, ilk defa bu dizide tanık olduğunuz bir şey midir? Duymadınız ve görmediniz mi? Sizin veya arkadaşlarınızın şarkılarında hiç işlenmemiş bir konu mu? Başta sanatçı arkadaşlarım unutmamalı sanat özgürdür ve beslenme alanı sadece iyi, güzel, ala ve mükemmel değildir. Eleştiriler doğruyu bulmamız doğrultusunda değerli uyarılardır ama meseleye doğru bakabilme şartıyla."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Oktay Kaynarca Gülben Ergen Erhan Çelik Twitter Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (99)

cevo:

iki eşiliğe karşılar ama çorap değiştirir gibi koca değiştiren ünlüler

38
2
yanıtYanıtla
serkan:

Gülben ergen ile eşi aşkı memnu yayınlanırken neredeydi aceba?

30
1
yanıtYanıtla
ellisekiz:

iki eşlilikten korkuyorsunuz ama her sene başka erkekle evleniyorsunuz.

25
4
yanıtYanıtla
KOMEDİ:

Şöhret için cinselliğini ön planda tutanlar, bedel ödeyenler şimdi kalkmış Türk aile yapısını düşünür olmuş. komedi.

28
1
yanıtYanıtla
ŞARKLI:

GÜLBEN SENDE İLK KOCANDA KALSAYDIN. . . . . DURMADAN KOCA DEĞİŞTİRERİK ÇOKKKK İYİ ÖRNEK MİSİN

20
8
yanıtYanıtla
ZMobil-IOS:

Kapakkkkkkk Oktaydaaannnn

24
2
yanıtYanıtla
erzurum:

çok eşlilik iyidir, tazesi iyidir, şeriat şarttır, cumhuriyet kalabilir

1
23
yanıtYanıtla
isimsiz:

çok eşlilik iki taraflı olsun o zaman kaldırabilir misin beyinsiz

yanıt5
yanıt0
ellisekiz:

Omanlı dönemindeki iki eşliğik tekrar gelsin bi karı yetmiyor bize.

6
17
yanıtYanıtla
zeynep:

Bir de islamciyiz diye geçinirsiniz

yanıt3
yanıt4
Tüm 99 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title