Haberler

Gülben Ergen'in İçkili Masasına Sosyal Medyadan Yorum Yağdı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen ve Hande Fırat'ın birlikte çekilen fotoğrafında kadraja giren içki şişesi sosyal medyada olay oldu.

HABERLER.com / Hayatını Erhan Çelik'le birleştiren Gülben Ergen dün CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve eşini evinde ağırladı. Eğlendikleri dakikalardan bir fotoğraf paylaşan Ergen'in ardından Hande Fırat da Instagram'dan bir fotoğraf paylaştı. Ne olduysa da ondan sonra oldu. Kadraja giren şarap şişesine yorum yağdı.

FOTOĞRAFI KESİP KOYDU

Gülben Ergen, Hande Fırat'la sarıldıkları fotoğrafı paylaşıp "Benim arkadaşım tam bir #Başak kadını.... Evladına, işine, hayatın detaylarına düşkün ve titiz, özenli ve dikkatli" diye yazdı. Paylaştığı fotoğrafta yemek masası kareye girmedi. Ergen'in ardından Hande Fırat da Ergen'le sarıldıkları başka bir kareyi paylaşıp" Süper anne ve süper ev sahibi çok tşkler" diye yazdı. Geniş açıya sahip fotoğrafta kadraja giren yemek masası üzerindeki içki şişesi Ergen hayranlarını kızdırdı. Ergen'in fotoğrafı kesip koymasına sinirlenenler sosyal medyadan ateş püskürdü.


GÜLBEN SESSİZ KALDI, HANDE FIRAT CEVAP VERDİ

Gülben Ergen, sessiz kalmayı tercih ederken Hande Fırat ise "Belki masada umreye gitmeyenler vardır. Mevsimlerden bayramdır! Hepimiz aynı masanın etrafında oturmuşuzdur birlikte! Önemli olan bu" diyerek eleştirilere yanıt verdi.


HACCA GİTMİŞLERDİ

Erhan Çelik ve şarkıcı Gülben Ergen hacca gitmişti. Balayı tatil yerine kutsal topraklara gitme kararı alan çift dini görevlerini yerine getirip hacı olmuştu.

Ergen, balayında hacca gitmesini eleştirenlere ise şöyle yanıt vermişti:

"Yorum yapanlar, kalbini bozanlar, kalp kırınca zevk alanlar, dış görünüşüme kanıp, gerçeği unutanlar... Bulunduğum yerin adeti neyse kıyafetim ona uygun olur... Ülkeme döndüğümde kalbim, nefsim, nefesim değişmez. Kıyafetim değişir, siz nereye bakarsanız orayı görürsünüz o da ayrı Her seferinde içimi biraz daha süsler gelirim bu yollardan, bu topraklardan. Sosyal medya ile bazen ALS Hastalığına dikkat çekerim, bazen 'Çocuklar Gülsün Diye' anaokullarımızı anlatır okul öncesi eğitime dikkat çekerim, bazen bir şarkı, bazen bir meyve, bazen bir söz, bazen Tasavvuf, bazen Mustafa Kemal, bazen Kandil, bazen Cumhuriyet kutlarım, bazen de bir manzara paylaşırım. Özetle benim yaşadıklarım ve benim seçtiklerimden ibaret burası.

İÇKİDEN NEFRET EDİYORDU

Gülben Ergen ise 2012 yılında "#3şeydenNefretEderim silah, içki, yalan" şeklinde bir tweet atmıştı.İşte o paylaşımlar:



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülben Ergen Erhan Çelik Hande Fırat Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

banane_sanane:

Icmeyen icene niye karisiyor arkadas! Sen icmiyosan icme! Icenede karisma!

12
20
yanıtYanıtla
HALA AYNI KAFA:

bizim insan parayi herseyden çok sever ve para için herseyi yapar 2 paket makarnaya ülkeyi sattilar ülke ne halde geldi kaç bomba patladi patlayacak

13
3
yanıtYanıtla
NORMAL:

MILLETTE ESKI KASARI HACI OLDU SANMIS SASIRMIS.

14
1
yanıtYanıtla
DİLEK:

YA BUNLAR HERŞEYİ GÖSTERMELİK YAPIYORLAR NERDE BUNLARDA DİN KİTAP

14
0
yanıtYanıtla
razor:

lan olum habermi kalmadı

11
0
yanıtYanıtla
Burl:

Şişede de, resimde de durduğu gibi durmaz demek ki, kadın artık sosyal medya uzmanı tutmalı

8
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title