Haberler

Gülben Ergen'e Doğum Günü Sürprizi

Güncelleme:

Rising Star Türkiye'nin önceki gün yayınlanan bölümünde jüri üyeleri Gülben Ergen'e önce kuliste güllerle donatılmış pasta ile sonra da stüdyoda bulunan seyircilerle doğum günü sürprizi yaptılar.


GİTTİ ŞIKIR ŞIKIR GELDİ YIKIL KARŞIMDAN

Gülben Ergen'in doğum gününde Mustafa Sandal, Demet Akalın ve Fuat Güner önce kuliste pasta ile kutlama yaptılar ardından canlı yayında hediyesini verdiler.

Program devam ederken Sandal '' benim Gülben'e bir hediyem var '' diyerek taşımakta zorlandığı hediye paketini Ergen'e verdi. .

Sandal , '' bir daha benimle 5-6 yıl küs kalırsan başını vur diye şimdiden taşını aldım bu hazırda dursun... ama bir hediyen daha var .Sana Şıkır Şıkır'dan sonra bir yepyeni bir şarkı yazdım. '' dedi ve Gülben Ergen'e onun için yazdığı şarkıyı seyircilerin önünde hediye etti.

Gülben Ergen Yıkıl Karşımdan adını taşıyan şarkıyı sevinç içinde alan Gülben Ergen '' bu taşı geride küs kaldığımız günler yüzünden taşı başıma koyuyorum. Şarkının adı da pek anlamlı benim yokluğumda mı yazdın '' diyerek Sandal'a sarıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Sandal Gülben Ergen Türkiye Star Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title