Haberler

Gülben Ergen'den Eşine Anlamlı Yılbaşı Mesajı

Güncelleme:

Gülben Ergen Instagram'dan eşi Erhan Çelik'in fotoğrafını paylaşıp altına ''2014'ün bana en anlamlı hediyesi sendin" notunu yazdı. Bir çok hayranı paylaşımı beğendi.

Gülben Ergen İnstagram hesabından eşi Erhan Çelik'in fotoğrafını paylaşıp altına "2014'ün bana en anlamlı hediyesi sendin" notunu yazdı. Ergen'in paylaşımı çok sayıda kişi tarafından beğenildi.

''BİZİ AİLE YAPTIN''

Eylül ayında televizyoncu Erhan Çelik ile hayatını birleştiren ünlü sanatçı Gülben Ergen yeni yıl ile ilgili düşüncelerini paylaştı. İnstagram hesabından eşinin fotoğrafını paylaşan Ergen, fotoğrafın altına "Benim merhametli, iyi yürekli "eşim" 2014'ün bana en anlamlı hediyesi sendin… Hayatı hayatımız yaptın. Bizi "Aile" yaptın. Çocuklarımızı, beni, bizi, kocaman kollarınla sardın" notunu düştü.

BİNLERCE BEĞENİ ALDI

Gülben Ergen'in İntagram paylaşımı sevenleri tarafından 25 bin 619 beğeni aldı. Fotoğrafın altına hayranları tarafından ünlü çift için güzel temenniler içeren mesajlar yazıldı.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Gülben Ergen Erhan Çelik Instagram Yılbaşı Magazin Haberler

500

Yorumlar (9)

şoparMobil-ANDROID:

bizene kardesim ya bizene memlek ne halde biz gülbenin eteginde...

36
3
yanıtYanıtla
XyMobil-IOS:

Böyle güzel insanlar da var.. Allah onlari korusun, iki cihan saadeti nasip etsin..

14
12
yanıtYanıtla
yorummobilWeb@haberler.com:

Güben , yeter artık çekil bir kenara 3 çoğcuna bak ve kocana.Media meraklısı oldunus .....

18
2
yanıtYanıtla
YETTİBEGARİ...Mobil-IOS:

Reklam kokan bu sahte aşık pozlarından ben bıktım,ya siz?!

13
1
yanıtYanıtla
hilal dağ:

bence çok yakışıyorlar allah bir yastıkta kocatsın zeynep kayayıda kınıyorum çekemeyenler sussun

9
5
yanıtYanıtla
YiğitmobilWeb@haberler.com:

Sanki gülben çokta umurumaydı banane gülbenden çamasır değiştirir gibi karı koca değiştiriyorlar ben tek evlilikten yanayım böyle haberlerden gıcık alıyorum

13
0
yanıtYanıtla
AslanCimbomMobil-IOS:

Söyle bir de ortaya cikiyorsunuz Gelin damat kiyafetleriyle sanki milletle dalga gecer gibi! Basi dibi kevgire dönenler bir de beyaz saf gelinlik giymezmi adami hasta eder bunlar

9
2
yanıtYanıtla
@suatyahniMobil-IOS:

Bu lüzumsuz çiftin gereksiz (aşkından yandım bittim mafoldum valla,parasız kaldık reklam için bi poz daha yayınlayalım canikom) pozlarından bıkanlar beni yalnız bırakmayıp burada yorum yapsınlar!!!

5
0
yanıtYanıtla
DenizmobilWeb@haberler.com:

Sahte guluslu gulben yakinda ondanda ayrilirsin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title