Haberler

Gülben Ergen'den Deniz Seki'ye Gizli Ziyaret

Güncelleme:

Ergen, cezaevine girdikten sonra yakınlarına "Bunca yıl bu sektörde hiç dost biriktirememişim" diye dert yanan Deniz Seki'ye moral ziyaretine gitti.

Bakırköy Kadın ve Çocuk Cezaevi'nde yatan ünlü şarkıcı Deniz Seki'ye sanat dünyasından destek devam ediyor. 'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çaptırılan Deniz Seki'ye ilk olarak Sezen Aksu bir mektup yazmış, sanatçı da "Bu buzhaneyi sımsıcak yaptı, bana yastık oldu, yorgan oldu, bu mektupla ısınıyorum" demişti.

GÜLBEN ERGEN, GİZLİCE DENİZ SEKİ'Yİ ZİYARET ETTİ

Dün de Gülben Ergen, özel izin alarak gizlice Deniz Seki'yi ziyaret eden isim oldu. Seki'yle bir süre dertleşen Ergen, duygu dolu anlar yaşadı.

Seki'nin bu ziyarete çok sevindiği öğrenilirken Ergen, ziyaret sonrası hesabından "Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceğini söyleyen adamdır" yazarak Konfüçyüs'ün sözlerini paylaştı.

TWİTTER'DAN YAZMIŞTI!

Gülben Ergen, 'Uçacaksın' albümünde Deniz Seki'ye ait olan 'Ya Ölümsün Ya Düğün' parçasını seslendirmişti. O gün bugündür iki sıkı dost olan Ergen, Seki'nin yakalanması üzerine twitter'dan 'Deniz cayır cayır yanarken elini kolunu sallayıp pişkin pişkin gülümseyen kim bilir ne akıllı insanlar vardır' yazmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Gülben Ergen Deniz Seki Sezen Aksu Bakırköy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

VANATDAŞ:

Herkesin Çoluk Çocuğu Tvleri izliyor, Haberleri okuyor. Böyle yüz kızartıcı suçluları haber yapıpda Çoluk çocuklara örnek aldırtmayın, Arkadan bir Nesil geliyor bu haberler iyi haberler değil !!

13
3
yanıtYanıtla
MEMOmobilWeb@haberler.com:

Tebrikler işte yılın haberi

5
1
yanıtYanıtla
gülmobilWeb@haberler.com:

Nasıl gizlice oluyorsa anlamadim

1
0
yanıtYanıtla
SydruMobil-IOS:

Kuklalar

0
0
yanıtYanıtla
A. K.:

Yukarıda yazdıklarım dışında hükümlü sadece üç kişinin ismini verebilir. Sizce Gülben hanım o üç kişiden biri midir. . ? Burada eleştirilen Deniz Seki''nin ziyaret edilmesi değil, normal vatandaşa verilmeyen hakların verilmesi. .

0
0
yanıtYanıtla
A. K.:

SAMİ GÜR''e : Madde 9 - Hükümlü ve tutuklular; eşi, anne, babası, büyükanne ve büyükbabası, çocuğu, torunu, kardeşi, gelini, damadı, kayınbiraderi, baldızı, yengesi, eniştesi, görümcesi, kayınvalidesi, kayınpederi, kayınvalidesinin annesi ve babası, kayınpederinin anne ve babası, eşinin başkasından olma çocuğu, büyükanne ve büyük babasının anne ve babaları, torun çocuğu, kardeş çocuğu, eşi, amcası, halası, dayısı, teyzesi ve bunların eşleri ile vasisi ve kayyımıyla görüşebilir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title