Haberler

Gülben Ergen, Boşandıktan Sonra Sahne Ücretini 3 Katına Çıkardı

Güncelleme:

Eşi Erhan Çelik ile boşanma kararı alan Gülben Ergen, magazin gündemini meşgul ettikten sonra yılbaşı ücretini geçen seneye göre 3 kat arttırarak, en yüksek ücret alan 3. ünlü oldu.

Özel hayatıyla gündeme geldikten sonra fiyatlarında zam yapan ünlülerin arasına Gülben Ergen de eklendi. 2 yıllık eşi Erhan Çelik'ten boşanan Gülben Ergen, mahkeme süreci ve sosyal medyadan atışmaları ile magazin gündeminde sık sık ismini duyurmuştu. Gülben Ergen'in boşandıktan sonra sahne ücretini geçen seneye göre tam 3 katına çıkardığı öğrenildi. Geçen sene yılbaşında 100 bin TL kazanan ünlü şarkıcı, bu sene 300 bin liraya sahne alıyor.

YILBAŞI ÜCRET ŞAMPİYONU TARKAN

Ünlü şarkıcının, 31 Aralık akşamı Kıbrıs'ta sahne alacağı otelden 300 bin lira ücret alacağı öğrenildi. Bu arada diğer sanatçıların da yılbaşı sahne ücretleri belli oldu. Bu yılın ücret şampiyonu da değişmedi ve Tarkan, 600 bin liralık sahne ücretiyle zirveye yerleşti. Özel bir TV kanalından bu astronomik ücreti alacak olan Megastar'ı 400 bin liralık sahne ücretiyle İstanbul'daki bir otelde sahne alacak olan Sibel Can izledi. Murat Dalkılıç ile Demet Akalın ise 1 saatlik yılbaşı konserlerinden 250 bin lira alacak.

Kaynak: Takvim

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülben Ergen Erhan Çelik Tarkan Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title