Haberler

Gülben Ergen 35'inci Anaokulunu Ordu'da Açtı

Sanatçı Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin Kont ve Akan ailelerinin bağışlarıyla yaptığı 35’inci anaokulu Ordu’da açıldı.

Sanatçı Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin Kont ve Akan ailelerinin bağışlarıyla yaptığı 35'inci anaokulu Ordu'da açıldı.

Ordu'nun Altınordu ilçesi Hicabi Çelebi İlkokulu bahçesinde düzenlenen törene, Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı sanatçı Gülben Ergen'in yanı sıra Ordu Vali Yardımcısı Ahmet Arık, İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ile öğretmenler, çocuklar ve veliler katıldı. Törene okulu yaptıran Kont ve Akan aile fertleri çocuklarıyla birlikte katıldı.

Gülben Ergen, tören alanına gelişinde büyük coşkuyla karşılandı. Veliler ve öğrenciler Ergen'le fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı. Törende minik öğrenciler horon gösterisi yaptı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Gülben Ergen, Ordu'nun Altınordu ilçesinde açılışını yaptıkları okulun Türkiye genelinde yaptıkları 35'inci anaokulu olduğunu belirtti. Ergen, okulu yaptıran Kont ve Akan ailelerinin bu davranışlarıyla anne-babalarının hatırasını yaşatmak için herkese büyük bir ders verdiğini vurguladı.

"Bu destekler yarınlarımızı her zaman çok güçlü kılacaktır"

Törende konuşan Ordu Vali Yardımcısı Ahmet Arık da, Kont ve Akan ailelerine ve sanatçı Gülben Ergen'e teşekkür etti. Arık, "Devletimiz, hükümetimiz yoğun bir şekilde eğitim programlarına önem veriyor. Türkiye'de en fazla bütçeyi Milli Eğitim Bakanlığı alıyor ama yine de yeterli gelmiyor. İşte bu tür eğitim kurumlarının yapılmasında hayırseverlerimizin destek olmalarını bekliyoruz. Bu destekler yarınlarımızı her zaman çok güçlü kılacaktır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Ordu Vali Yardımcısı Ahmet Arık, Gülben Ergen'e teşekkür plaketi verdi. Plaket töreninin ardından kurdelenin kesilmesi ile 'Çocuklar Gülsün Diye-Dr. Melek Aynur Odabaş-Dr. Erdal Odabaş Anaokulu'nun açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından Gülben Ergen, Kont ve Akan ailesi anaokulunu gezdi, çocuklarla sohbet etti.

Sanatçı Gülben Ergen, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, "Çok gururluyuz. 5 seneye 35 anaokulu sığdırdık. ve bu okulların hepsini Milli Eğitim Bakanlığı'na devrettik. Amacımız inşallah Allah izin verirse ömrümüz olursa Türkiye'nin 81 iline 81 anaokulu yapmak. 36'ncı anaokulumuz Fatsa ilçesinde olacak. Ordu'da iki anaokulumuz var. Bazı yerler özeldir, Ordu da bunlardan biridir" ifadelerini kullandı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gülben Ergen Altınordu Türkiye Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title