Haberler

Gülben'de "3 Erdoğan" Konuktu!

Güncelleme:

Oğullarını şarkılardan sonra eve uğurlayan Ergen ardından Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak ve Seda Akgül'ü ağırladı.

Hafta içi hergün canlı yayında izleyicileriyle buluşan Gülben Ergen geçtiğimiz gün çok önemli 3 konuğu ağırladı! Programa okulları tatil olan çocukları Aras, Güney ve Atlas katıldı. Gülben Ergen onlarla birlikte şarkı söyledi.

Oğullarını şarkılardan sonra eve uğurlayan Ergen ardından Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak ve Seda Akgül'ü ağırladı.

Programda deprem konusunda uzman kişilerin katılımıyla bu konuda bilgiler paylaşan Ergen,"Bu depremler korkutuyor mu sizi?"diye halkın nabzını ölçtü. Herkesin bildiği doğruların aslında yanlış bilgiler olduğunu ve doğruları uzman kişiler ile konuşmaya başlayan sanatçı, deprem çantası ve içindekiler ile ilgili izleyenleri bilgilendirdi. Sonrasında deprem anında nasıl davranılmalı konusunda Akut kurucu üyesi Nasuh Mahruki'nin de canlı yayına telefonla bağlanmasıyla konuşuldu.

Programın ilerleyen bölümlerinde Aşkım Kapışmak ve Seda Akgül ile ilişkiler üzerine sohbet eden Gülben Ergen, konuklardan Aşkım Kapışmak ile ilişkiler üzerine küçük bir tiyatral oyun sergiledi. "Sevgi dili nedir?", "Sevgilinizle ya da eşinizle tartıştığınızda ne yaparasınız?", "Çapkın erkek tanımı nedir?", "Aldatan erkeği nasıl anlarız?" gibi soruların cevaplarını konuşan Gülben Ergen, Aşkım Kapışmak ve Seda Akgül sokaktan da alınan cevaplar ile konu üzerine uzun süre tartıştı.

Keyifli sohbeti ve birbirinden farklı konu ve konuklarıyla 'Gülben' hafta içi her gün saat 12.30'da Show Tv ekranlarında.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Aşkım Kapışmak Gülben Ergen Seda Akgül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title