Haberler

Gül ve Erdoğan En Etkili 100 Kişi Listesine Aday Gösterildi

Güncelleme:

Dünyanın en saygın dergilerinden Time, yılın en etkili 100 kişisi arasında Cumhurbaşkanı Gül ile Başbakan Erdoğan'ı aday gösterdi.

Derginin her yıl düzenlediği dünyanın en etkili 100 kişisi anketinde Türkiye'den Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da yer aldı.

GÜL DÜNYA KATEGORİSİNDE

Dünya kategorisinde aday gösterilen Abdullah Gül için "Başbakan Erdoğan'a alternatif olarak görülen Abdullah Gül, partiye sadakat ile Erdoğan'ın otoriter çizgisini dengeleme konusunda ince bir çizgide yürüdü" ifadeleri kullanıldı.

"ERDOĞAN YOLSUZLUK SKANDALININ ÜSTESİNDEN GELDİ"

Başbakan Erdoğan için de, "Türkiye'nin otoriter Başbakanı yerel seçimlerde büyük başarı kazanarak hükümet karşıtı protestoların ve yolsuzluk skandalının üstesinden geldi" denildi.

GÜL VE ERDOĞAN'IN RAKİPLERİ

Gül ve Erdoğan'ın yer aldığı kategoride Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong Un, Alman Başbakanı Angela Merkel ve Rus Devlet Başkanı Vladimir Putin de bulunuyor.

22 Nisan akşamı saat 23.59'a kadar oy verilebilecek resmi anket sonuçları 24 Nisan günü açıklanacak.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Abdullah Gül Türkiye Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

osmanustaosmanusta1966@hotmail.fr:

Aslinda ERDOGAN birinci olmali Putinden sonra ikinci olurcunki putin sinirlarini genisletti sayin Gul yuzuncu bile olmaz

13
15
yanıtYanıtla
ayyyytabilgic@gmail.com:

ayyyyyy , yinemi bu şahıslar.

6
14
yanıtYanıtla
mustafamustafa_75_75@hotmail.com:

bu isimleri türkiyede sorsanız en etkili isimler denir ama dünyada dünyanın bir çok ülkesinde bu isimleri partiye çaycı olarak bile almazlar bu isimler sokak siyaseti yapıyor hatip gibi konuşuyor bizim milletimiz de birşey var zannediyor ama değişen hiç birşey yok TÜRKİYE DE SİYASET TAŞ DEVRİNİ YAŞIYOR bu güne kadar da bu gün de inşallah çağ atlarız birgün

5
13
yanıtYanıtla
ismaili.siyahgul@hotmail.com:

Bence sayın başbakan recep tayyip erdoğan bu donem aday olmamalıdır.Neden mi? 1-Türkiye'yi sınıf atlatan projeler inşaat aşamasında daha bitmedi bitirilmesi lazım. ülkemizde başbakanlık daha aktif bir makam o yuzden projelerin bitirilmesi herhangi bir sekteye ugramaması lazım. bu da 4 ve 5 yıl ister(nükleer enerji,havaalanları,köprüler,kanal istbul..vb) 2- dış ticaret açığının azaltılması,yerli savunma sanayisi,otomotiv sanayisi,doğalgaz proje ant.petrol boru ant.yeni anayasa... teknoloji ve diğer alanlarda yapacak cok iş var ve cesur bır adama ihtiyac var ....bu zor gunlerde türkiye'yi makasa alanlara verilecek daha cok cvp var o yuzden sn başbakan bir donem daha başbakan olmalıdır.Ayrıca başbakanlık sarayının ilk sahibi kendisi olmalıdır...

10
4
yanıtYanıtla
Yusuf D.ydklc@ttmail.com:

AKP'nin tüzüğü gereği 3 kere üstüste m.vekili seçilenler tekrar m.vekili adayı olamıyorlar..yani Erdoğan'ın ve 70 den fazla m.vekilinin bu son dönemi,tekrar m.vekili adayı olabilmek için en az bir dönem ara vermek zorundalar.

yanıt0
yanıt0
CHESSchessmate083@hotmail.com:

PUTİN 1.SIRAYI ALIR.ŞAHSİ DÜŞÜNCEM 1 PUTİN 2 ERDOĞAN.

6
4
yanıtYanıtla
demokraterdog@gmx.de:

Veba mı yoksa kolera mı istersiniz?

2
6
yanıtYanıtla
Yoruma Açıkbenzin@hotmail.com:

Satılan şirket,fabrika,endüstri kolu kalmamıştı oturup düşündü başka neyi satalım diye Ülkenin başına göz dikti bakalım hayırlısıAltta yorum yapan arkadaşım çok güzel yazmışsın da Türkiye'ye sınıf atlatan proje diye eyvallah çinde 5 senede 342 km demiryolu yapılmış birde bize bakalım petrol petrol diye yedik birbirimizi adamlar plütonyumla dondurma yapıcak kıvama geldiler.Daha kendi uçağımızı yapamazken adamlar uçak fabrikalarını başka ülkelerde açttılar.Uydumuzu Fransada gönderdik diye duygu dolu anlar yaşadık.vs vs vs Değişik düşünce gerek diyorum.....

3
5
yanıtYanıtla
ismail mansızmansiz1956@hotmail.com:

muhalefetler çekemeyen görn nasıl cumhurbaşkanımız ve başbakanımız var yolunuz açık olsun..sizleri seviyoruz..

5
2
yanıtYanıtla
Abcabc@outlook.com:

Gül'ün yerine göz diktiler :) Hep merak etmişimdir,cumhurbaşkanlığına aday olucak kişiler köşke cumhurbaşkanının yanına ziyarete gidiyolar.Acaba bu ziyarette ne konuşuyolar.Çünkü komik bir durum adamın tahtına oturmak istiyosun :) Ben Gül'ün yerinde olsam her geleni tersleyip alay ederdim ''Sen mi yerime geçicen..'' gibi :)

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title