Haberler

Grup İstanbul Yarı Marotonu ile Bu Yıl Üçüncü Maratonu Koştu

Güncelleme:

Sporun iş yaşamına dinamizm kattığına inanan PageGroup Türkiye çalışanları, bu yıl maraton koşmaya doymuyor.

PageGroup Türkiye, Sosyal Sorumlukla Maraton Koşmaya Devam Ediyor.

Sporun iş yaşamına dinamizm kattığına inanan PageGroup Türkiye çalışanları, bu yıl maraton koşmaya doymuyor. 9. İstanbul Yarı Maratonu'na 15 kişi ile katılan ekip, bu kez yine Maraton'da Adım Adım oluşumu içinde yer alan AÇEV'in "Kadınlar Yaşama Doğru Koşar Adım" projesine destek için koştu.

Beş bin kişinin katıldığı İstanbul Yarı Maratonu'nda PageGroup çalışanları, 10 kmlik parkuru başarı ile tamamladı. PageGroup Türkiye Genel Müdürü Hugo Campo yarışı erkekler genel sıralamasında 1 saat 27 dakikalık derece ile 59. olarak tamamladı. Düzenli bir antreman programı içinde Maratona hazırlanan 15 kişilik PageGroup ekibi, Yarı Maraton'da da Avrasya Maratonu'nda olduğu gibi Adım Adım oluşumu içinde yer alan AÇEV'in "Kadınlar Yaşama Doğru Koşar Adım" projesine katkıda bulundu.

Kurumsal sosyal sorumluluk anlayışlarını sporla birleştiren PageGroup çalışanları geçtiğimiz aylarda da 35. Avrasya Maratonu ve 8. Runtalya Marathonu'nda AÇEV için koşarak "Kadınlar Yaşama Doğru Koşar Adım" projesine destek vermişti.

Page Group Türkiye çalışanları spor ile uğraşmanın tempolu iş yaşamına sağlıklı bir disiplin kattığını ifade ediyorlar. Yoğun iş tempolarına rağmen maraton hazırlığı için haftanın belirli günlerinde düzenli antrenman yapmanın kendilerine zindelik kattığını ve daha hızlı düşünebilme yeteneğini güçlendirdiğini belirtiyorlar. Ayrıca kadınları aktif yaşamın içine dahil etmeyi amaçlayan bu tür sosyal sorumluluk projeleri ile başkalarının yaşamına dokunmak ve farkındalık yaratmaktan mutluluk duyduklarını vurguluyorlar.

İstanbul Yarı Maratonu' nda kadınlara yönelik bir sosyal sorumluluk projesine destek veren, işe alım danışmanlık kuruluşu PageGroup, iş dünyasında da cinsiyet çeşitliliği elde etmek için daha kapsayıcı bir çalışma ortamı yaratmak hedefiyle tüm dünyada Women@Page hareketini başlattı. Bu hareketin amacı, şirketlerdeki kadın yeteneğini geliştirmek ve destelemek, onların çalışma hedeflerini yükseltmek ve her türlü önyargılı algıyı kırmak. Bu hareket çerçevesinde şirketin İstanbul Ofisi, Maraton'da Adım Adım oluşumu içinde yer alan AÇEV'in "Kadınlar Yaşama Doğru Koşar Adım" projesine destek için koştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Avrasya Hugo Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title