Haberler

Göztepe'nin 3 Kader Haftası

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta cumartesi günü cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak maçta şampiyonluk yolundaki rakiplerinden İnegölspor'u ağırlayacak olan Göztepe, önümüzdeki 3 hafta boyunca zirve yarışındaki takımlarla kapışacak.

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta cumartesi günü cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak maçta şampiyonluk yolundaki rakiplerinden İnegölspor'u ağırlayacak olan Göztepe, önümüzdeki 3 hafta boyunca zirve yarışındaki takımlarla kapışacak.

37 puanla ikinci basamakta yer alan Göztepe, kendisiyle aynı puan ve averajla 3'üncü sıradaki İnegölspor'un ardından 30 puanla 5'inci durumdaki Sarıyer'le deplasmanda oynadıktan sonra 31 puanla 4'üncü sırada yer alan Hataspor'u misafir edecek. Art arda zorlu randevulara çıkacak sarı kırmızılı ekibin bu maçlarda alacağı sonuçlar, yarıştaki kaderini tayin edecek.

Sportif Direktör Bülent Ataman, üst üste oynanacak 3 maçın dezavantaj değil, fırsat olduğunu söyledi. "Bu periyotta alacağımız sonuçlar rakiplerle aramızı açmamızı sağlar" diyen Bülent Ataman, "3 haftanın sonunda İnegölspor, Hatayspor ve Sarıyer'i devre dışı bırakma şansına sahibiz" dedi. Takımın kötü oynadığı eleştirilerine katılmadığını dile getiren Bülent Ataman, "Eksiklerimiz olabilir. Ancak tüm kadro şampiyonluğa inandı. İnegölspor karşısında daha pozitif bir görüntü vereceğiz. Gölbaşı ve Kahramanmaraş'a karşı genelde üstün olan bizdik" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İnegölspor Sarıyer Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title