Haberler

Göztepe-Karşıyaka Sil Baştan

Göztepe-karşıyaka derbisinde her iki takım da ilk yarıdaki kadrolarından çok farklı ekiplerle sahaya çıkacak.

Göztepe-karşıyaka derbisinde her iki takım da ilk yarıdaki kadrolarından çok farklı ekiplerle sahaya çıkacak.

KARŞIYAKA 16 FUTBOLCUSUNU KAYBETTİ

Ekonomik kriz nedeniyle devre arası 16 futbolcusunu kaybeden Karşıyaka, ezeli rakibini 2-0 yendiği karşılaşmanın ilk onbirinden yedi, yedek kulübesinden ise dört futbolcuyla yolları ayırdı. Karşıyaka'da, ilk maçın kahramanlarından Fatih Şen, Taha, Emre Aktaş, Dalmat, Onur Akbay, Orhan, Cemil, Recep Öztürk, Ahmet, Makukala ve Mehmet'in yerine farklı isimler sahaya çıkacak.

2 GOLÜ KALESİNE ATAN AYRILDI

Karşıyaka'daki kadar olmasa da Göztepe'de ara transferde yaptığı operasyon nedeniyle yepyeni isimlerle dev maçta galibiyet arayacak. Sarı kırmızılılarda, 2-0'lık mağlubiyette her iki golü de kendi kalesine atarak tarihe geçen Hamza başta olmak üzere, ilk onbir çıkan futbolculardan Rodrigues, Buval ve İlhan'ın takımla ilişiği kesildi. Göztepe'nin mağlup olduğu müsabakanın ikinci yarısında şans bulan Yasin ara transferde Bucaspor'a transfer oldu. Furkan'ın da sakatlık yüzünden sezonu kapatmasıyla Göztepe kadrosundaki değişim, altı futbolcuyu buldu.

TATKIM DEĞİŞTİRNDİLER

Sezonun ilk yarısındaki maçta Karşıyaka formasıyla sahaya çıkan Orhan, pazar günkü rövanşta Göztepe, ilk yarıda sarı kırmızılıların yedek kulübesinde bekleyen İbrahim ise Karşıyaka formasıyla Atatürk Stadı'na çıkacak. Ara transfer döneminde, ezeli rakipler arasında geçiş yapan ikiliden Orhan'ın ilk onbir çıkmasına kesin gözüyle bakılırken Karşıyaka'da gol bölgesindeki alternatifler arasına giren İbrahim'in bu kez yeşil kırmızılı eşofmanla, kulübede görev bekleyeceği tahmin ediliyor.

Göztepe'de eski Karşıyakalı Şaban, Karşıyaka'da ise Göztepe altyapısında yetişen Ali Say da derbi kadrolarında yer alacak.

İLK DERBİNİN 11'LERİ:

GÖZTEPE: Ferhat- Furkan, Hamza, Veli, Rodrigues, Şamil, Weeks, İlhan, Halil, Şaban, Buval

KARŞIYAKA: Necati, Sercan, Onur Akbay, Cemil, Orhan, Fatih Şen, Taha, Dalmat, Banahene, Adnan, Emre Aktaş, (Orhan, İbrahim) yer değiştirdi - İzmir / Merkez

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Onur Akbay Emre Aktaş Fatih Şen Karşıyaka Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title