Haberler

Göztepe-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Soyunma Odası

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik sorumlusu Vedat Özsoylu, Göztepe galibiyetiyle play off şanslarını sürdürdüklerini söyledi, "Çok zor geçen bir müsabakayı kayıpsız geçtiğimiz için mutluyuz. İlk yarı istediğimiz futbolu sergileyemesek de ikinci devrede oyuna yaptığımız hamleler sonuç verdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik sorumlusu Vedat Özsoylu, Göztepe galibiyetiyle play off şanslarını sürdürdüklerini söyledi, "Çok zor geçen bir müsabakayı kayıpsız geçtiğimiz için mutluyuz. İlk yarı istediğimiz futbolu sergileyemesek de ikinci devrede oyuna yaptığımız hamleler sonuç verdi. İlk 6 yolunda umutlandık" dedi.

Göztepe teknik sorumlusu Mehmet Aurelio ise ilk yarıda oynanan iyi futbolu ikinci yarıya yansıtamadıklarını söyledi. Mücadelelerinin düştüğünü ifade eden Aurelio, "Çok top kaybettik. Duran toptan yediğimiz ilk gol dengemizi bozdu, toparlanamadık" diye konuştu. Aurelio gelecek sezon Göztepe'de kalıp kalmayacağının belirsiz olduğunu ifade ederek, "Yönetimle bu konuda görüşme yapacağız. Benim hayalim Göztepe'yi Süper Lig'e taşımak" dedi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title