Haberler

Göztepe'de Hasar Büyük

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta zirve yarışı verdiği Bandırmaspor'a evinde 4-1 yenilerek bu sezonki ilk mağlubiyetini alan Göztepe, ağır hasar aldı.

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta zirve yarışı verdiği Bandırmaspor'a evinde 4-1 yenilerek bu sezonki ilk mağlubiyetini alan Göztepe, ağır hasar aldı.

Liderlik koltuğunu koruyan Bandırmaspor'un 4 puan gerisinde kalan sarı kırmızılı takımda Metin ve Koray sakatlandı. Maç sonrası futbolcular arasında çıkan gerginliğe karışan Timur, Ertuğrul, Mustafa Tiryaki ve Halil'in de Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na verilebileceği bildirildi.

Maçın gözlemcisinin 90 dakika bitiminde yaşanan saha olayları, kötü ve çirkin tezahürat ile saha içine giren taraftarları da raporuna yazdığı öğrenildi. Göztepe'de hem Bugsaşspor deplasmanı öncesi önemli oyuncularını kaybetme, hem de ceza alma tehlikesini belirdi.

Sağ ayak bileğinden sakatlanan Metin ve sol arka adalesinde yırtık şüphesi bulunan Koray'ın durumları çekilecek MR sonrası netleşecek. İkilinin Bugsaş maçına yetişmesi zor.

SUAT KAYA'NIN İSYANI

Atatürk Stadı'nda 15 bin taraftarı önünde oynadığı Bandırmaspor maçını öne geçmesine rağmen farklı kaybetmenin şokunu yaşayan Göztepe, hakem Ercan Hellaç ve rakip futbolculara tepki gösterdi. Her ikili mücadele sonunda rakim takım oyuncularının kendilerini yere attığını ve uzun süre kalkmadığını öne süren Suat Kaya, "Maçtan sonra sabaha kadar uyumayıp oyunu analiz ettim. Tespitlerime göre Bandırmasporlu futbolcular 90 dakikanının 23 dakika 47 saniyesini yatarak bitirmişler. Resmen futbolu çirkinleştirdiler" diye konuştu.

Hakemin maç 1-1 eşitlikle devam ederken yüzde yüz penaltılarını vermediğini söyleyen Suat Kaya, "Maçın skoruna direkt etki etti. Taraftarımız bize sahip çıktı. Tek mutluluğumuz maçtan sonra bizi alkışlayan taraftarımız oldu. Bandırmasporlu futbolcular, ne yazık ki tribünleri galeyana getirdi. Gergin geçen maçın ardından Göztepe taraftarına el kol hareketleri yapmak onlara yakışmadı. Ben ne futbolculuk ne de teknik adamlık kariyerimde her pozisyonda kendini yere atan bir takım görmedim" yorumunu yaptı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Mustafa Tiryaki Suat Kaya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title