Haberler

Göztepe-Balıkesirspor Maçından Notlar

Aktif futbolculuk yaşamlarında 10 yıl boyunca Gençlerbirliği, Fenerbahçe ve Göztepe'de birlikte top koşturan Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin ve Balıkesirspor'u çalıştıran Erkan Sözeri bu kez rakip oldu.

Aktif futbolculuk yaşamlarında 10 yıl boyunca Gençlerbirliği, Fenerbahçe ve Göztepe'de birlikte top koşturan Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin ve Balıkesirspor'u çalıştıran Erkan Sözeri bu kez rakip oldu. Diyadin ve Sözeri 1992'den 1998 yılına kadar Gençlerbirliği'nde, 1998'de 2000'e kadar Fenerbahçe'de ve 2000'den 2002'ye kadar da Göztepe'de futbol oynadı. İki teknik adam daha önce 2006-2007 sezonunda karşı karşıya geldi. Şimdiki adıyla PTT 1. Lig'de karşılaşan Sözeri Uşakspor'un, Diyadin'de Gençlerbirliği Oftaş'ın başında sahaya çıktı. Karşılaşmayı Uşakspor 2-1 kazandı.

Göztepe formasını terleten orta saha Ertuğrul Arslan iki sezon üst üste şampiyonluk yaşadığı Balıkesirspor'a karşı rakip oldu. Daha önce sarı-kırmızılı formayı terleten Dilaver Güçlü de Göz-Göz'e karşı oynadı. Göztepe ve Balıkesirspor dün 34. kez kozlarını paylaştı. İki takım arasında oynanan 33. mücadelenin 9'unu Göztepe kazanırken, Balıkesirspor sahadan 12 kez galip ayrıldı, 12 randevu da beraberlikle sonuçlandı.

Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin Balıkesirspor maçında kadroda revizyona gitti. Diyadin kart cezaları sona eren Hakan Barış ve Leroy George'u ilk 11'e aldı. Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nda BŞB Erzurumspor maçında sakatlanarak sahayı sedye ile terk eden sol bek Hakan Arslan da sürpriz bir şekilde kadroya girdi. Metin Diyadin, formsuz olan Maah'ı yedek kulübesine çekerken, Gökhan Karadeniz'i ise 18 kişilik kadroya dahil etmedi. Maah'ın yerine Mehmet Erdem oynarken, Gökhan'ın yokluğunda ise Hakan Barış görev aldı. Metin Diyadin bu sezon ilk kez çift forvetle sahaya çıktı. Tecrübeli teknik adam geçen hafta Denizli'de galibiyet golünü atan Mirkan ile Belçikalı golcü Vleminckx'i ilk kez bir arada oynattı.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise geçen hafta oynanan Adanaspor maçının kadrosundan iki değişikliği gitti. Sözeri, Okan'ın yerine Abdurrahman'ı Sankoh'un yerine de Ragıp'ı sahaya sürdü. Konuk Bal-Kes'te omzundan sakatlanan Yiğit ve Yogo forma giymedi.

Bu sezon ilk kez bir lig maçını İzmir Atatürk Stadı'nda oynayan Göztepe'yi taraftarı yalnız bırakmadı. Yaklışk 3 bin Göztepeli futbolsever maçı izlerken, 100 kadar da Balıkesirsporlu taraftar kale arkasındaki yerini aldı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metin Diyadin Balıkesirspor Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title