Haberler

Gözler, 8. İstanbul Deri Fuarı'na Çevrildi

Güncelleme:

Her yıl, 60'ın üzerinde ülkeden 15 bini aşkın ziyaretçi ile sektöre yeni ticari ilişkiler kurma şansı veren İDF, aynı zamanda pazarın taleplerini ve beklentilerini, son trend ve ürünlerini yakından takip etme imkanı da sağlıyor.

Dünya'daki en önemli deri sektörü buluşmalarından biri olan İDF yeni iş fırsatlarıyla dolu bir pazarlama platformu özelliği taşıyor. İstanbul Deri Fuarı, deri ve kürk sanayi kollarında yer alan tüm ürün gruplarını bir araya toplayan konsepti sektörün kalbinin atacağı ticari merkez özelliğini taşıyor. Fuarda Türkiye'nin dört bir yanından gelen deri ve kürk konfeksiyon firmaları, giysilik ve ham deri, çanta bavul, saraciye ürünleri ve aksesuar üreticileri, finisaj ve işleme tesisleri, kimyasallar ve konfeksiyon makineleri tedarikçileri en son ürünlerini profesyonel alıcıların beğenisine sunuyor.

Moda Şovları Göz Kamaştırıyor

Tasarım, teknoloji ve yaratıcılık üçgeni ile şekillenen moda şovları, birbirinden güzel koleksiyonları ve trendleri ilgililerin beğenisine sunuyor. Ziyaretçilerin büyük ilgisini çeken defileler, trend alanları ve şovlar, bu yılda 2014 koleksiyonlarına damgasını vuracağa benzerken, her yıl büyük bir katılımla gerçekleştirilen ve ziyaretçi akınına uğrayan İDF, bu yıl da ilgililerinden tam not almayı hedefliyor.

8. İstanbul Deri Fuarı, 21 – 23 Kasım 2013 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek. 2014 – 2015 trendlerine damga vuracak İDF, deri ve kürk sektörünün buluşma merkezi olarak birbirinden farklı ülkelerden gelen sektör profesyonellerini ağırlamayı bekliyor.

Siz değerli sektör profesyonellerini bu büyük buluşmaya davet ediyoruz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Deri Fuarı Türkiye Moda Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title