Haberler

Şantajla Fuhuşa Zorlama Soruşturmasında: 6 Tutuklama

Güncelleme:

Balıkesir'de, erkek arkadaşının gizlice çektiği ilişki görüntüleriyle şantaj yaparak başka erkeklere pazarladığı genç kızla ilgili yürütülen soruşturmada 6 kişi tutuklandı.

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde, 18 yaşındaki lise öğrencisine, cinsel ilişkiye girdiği erkek arkadaşı tarafından gizlice çekilen görüntüleriyle şantaj yapılıp, başka erkeklere pazarlandığı iddiasıyla gözaltına alınan 17 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

GİZLİCE GÖRÜNTÜLERİ ÇEKİLDİ

Susurluk'un Göbel Mahallesi'nde, lise öğrencisi Y.B.'nin cinsel ilişkiye girdiği ismi açıklanmayan erkek arkadaşı tarafından gizlice görüntüleri çekildi.

PARA KARŞILIĞI İLİŞKİYE ZORLADI

Erkek arkadaşının daha sonra bu görüntüleri internette yayınlamakla şantaj yapıp Y.B.'yi para karşılığı başka erkeklerle birlikte olmaya zorladığı iddia edildi.

17 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Y.B., yaklaşık bir ay önce Susurluk İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip şikayetçi olması üzerine polis şantajla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında Y.B.'ye şantaj yapan erkek arkadaşının da aralarında bulunduğu 17 şüpheli gözaltına alındı.

6 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 6'sı tutuklandı. Soruşturma kapsamında 2 kişinin daha arandığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Susurluk Göbel 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (17)

BOZKURT:

NE ACELEN VARDI BE KIZIM? YAZIK DEĞİLMİ SANA? BAK, ERKEKLERE BİR ŞEY OLMAZ, ÇAPKIN OLARAK GEÇER, AMA BAYANLAR ÖYLE DEĞİL TOPLUM NEZDİNDE, DİLİM VARMIYOR SÖYLEMEYE, ALLAH, ÇOCUKLARIMIZI HER TÜRLÜ KÖTÜLÜKTEN KORUSUN.

55
2
yanıtYanıtla
adil:

kızlar kötü erkeklere bayılır ve sürekli onlarla arkadaşlık kurar onlardan hoşlanır onlarsız yaşamakta baya bir zorlanır. . . bu ve bunun gibi örenekler çoktur. .

31
4
yanıtYanıtla
BİTLİSLİ:

BRAVO DOSTUM AYNEN ÖYLE KIZLARIN KENDİLERİ KAŞINIR ZATEN, ADAM KIZI UYUŞTURUCU PARASI İÇİN SATIYOR KIZ HALA, O BENİ SEVİYOR DÜZELECEK EVLENECEĞİZ DİYE UMUT EDİYORDU, KIZLAR O KADAR AHMAKLAR Kİ

yanıt9
yanıt4
Turk:

KIZLARINIZİ KORUYUN ISKELE BABASİ VE AKLI KISA ANA OLMAYIN

24
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

islamın getirdiği kuralları kabul etmeyenler bu olayların çokluğuna çareniz nedir söylesenize

15
9
yanıtYanıtla
adınızı yazın diyenin adını yazmaması!:

dini eğitim verenlerin en yaptığını da gördük mesela çocuğumuzla kurduğumuz ilişkinin iletişimin noksanlığı. . .

yanıt6
yanıt3
Dobra Dobra:

Idam cezası verilsin

23
1
yanıtYanıtla
İLLET:

yorumlara bakıyorumda ne alaka lan kemalistiyle zihniyetle muhafazakar zihniyetle bilmem nesiyle? ideolojilerle ne alakası arkadaş. manyak mısın? dinci olanların yaptıklarınıda görüyoruz. kötü insan kötü insandır. her kesimden kötüler vardır. genelleme değil. birey olarak muamele yapacaksın.

20
1
yanıtYanıtla
çakal:

talep olmazsa bu işlerde olmaz, herkes herşeyi biliyor dile getiren yok, zinayı suç olmaktan kaldıran devlet ,

14
4
yanıtYanıtla
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI:

KIZIN YADA HERHANGİ BİR KİŞİNİN İSMİ Nİ BİLELİM Kİ HABER UYDURMA MI DEĞİL Mİ ANLAYALIM

1
16
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title