Haberler

Görev Başındaki Polisler İçin Seyyar Kafe

DENİZLİ İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, bir önceki görev yeri Konya'da hayata geçirdiği; yemek, sıcak ve soğuk içeceğin ikram edildiği seyyar kafe hizmet aracını kentte de hizmete soktu.

DENİZLİ İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, bir önceki görev yeri Konya'da hayata geçirdiği; yemek, sıcak ve soğuk içeceğin ikram edildiği seyyar kafe hizmet aracını kentte de hizmete soktu. Denizli Emniyet Müdürlüğü'nce 'Hizmet sizden ikram bizden' sloganıyla faaliyete geçirilen ve görev başındaki polis memurlarına yemek ve çay gibi yiyecek- içecek hizmeti verecek seyyar kafe aracı, Kınıklı Polis Merkezi bahçesinde düzenlenen törenle tanıtıldı. Tanıtıma Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı AK Partili Muhammet Subaşıoğlu, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve çok sayıda polis katıldı. Hizmete giren seyyar kafeyle ilgili bilgi veren İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, seyyar kafeyi ilk kez, Konya Emniyet Müdürlüğü yaparken hizmete aldıklarını, daha sonra aynı projeyi Denizli'deki polisler için hayata geçirdiklerini söyledi. Polislerin zor şartlar altında gece-gündüz demeden 24 saat çalıştıklarını belirten Demir, 'Gayret sizden, ikram bizden' sloganıyla aracımızı hizmete soktuk. Pamukkale Belediyesi'nin katkısıyla aracımız hizmet vermeye başladı. Polis arkadaşlarıma görevleri esnasında katkısı ve moral olması için bu aracı faaliyete soktuk. Amacımız, görev başındaki arkadaşlarımıza hatırlandığını ve bu kurumun bir parçası olduğunu hatırlatmak" dedi. Daha sonra Vali Altıparmak, Emniyet Müdürü Demir ve Pamukkale Belediye Başkanı Gürlesin, seyyar kafeyi inceleyip, polislere çay ikram etti. Görev başındaki polislere yemek ve içecek ikramı için dizayn edilen seyyar kafe aracı, şehit yakınlarının etkinliklerinde de kullanılacak. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mevlüt Demir Pamukkale Denizli Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
title