Haberler

Google Şanlıurfa'yı Kürdistan Olarak Gösteriyor

Güncelleme:

Arama motoru Google Earth, Şanlıurfa'nın Gülpınar Köyü ve çevresini, Kürdistan olarak gösteriyor.

Uydu üzerinden tüm dünyayı ayrıntılı olarak gösteren Google Earth programında Şanlıurfa ‘kürdistan’  olarak gösteriliyor. Yakın zamana kadar tüm dünyayı sokak sokak bilgisiyar ekranlarına taşıyan 'Google Earth' ın bu uygulaması kafa karıştırdı.

ŞAŞKINLIK YARATAN TABLO

Dünya devi arama motoru Google Earth’tan Şanlıurfa’nın Gülpınar köyü ve civarı arandığında çıkan ‘Kürdistan’ yazısı şaşkınlık yaratıyor. Harita üzerinde aranan sözcük tıklandığı zaman gelen fotoğraflarda ise dedeleri ile hatıra fotoğrafı çekmek isteyen çocuklara yer veriliyor.

İşte Google Earth'ta yer alan o detay;

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Şanlıurfa Gülpınar Google Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (156)

20 Nisanpaus47@hotmail.comm:

olum siz ne ayaksiniz kürtler olmasaydi simdi siz bu yorumlari yazamazdiniz.bizler sizler gibi kirma bir ırk degiliz. ilk müslüman olan. nbir halkiz. sizler bu halki hep kücümsuyorsuz .yok zerdus yok yezit tarihi bilmiyorsunuz veya isinize gelmiyor

15
42
yanıtYanıtla
fahrettinermanogur@otmail.de:

hadi be sen neymisin ac kürt karnin doydumu baslarsin hainlige degilmi siz insanliga ne sagladinizda sizi ögelim asil siz bizi kücümsüyorsunuz sizden Üstün olmamiza ragmen biz kirmaysak siz anca kiymik olabilirsiniz bizim yanimizda.

yanıt0
yanıt0
hamdiermanogur@hotmail.de:

kürtler olmasaydi muhasir medeniyeti yasayacaktik suanda kürt sacmaliklariyla ugrasmayacaktik hersey güzel olacakti.

yanıt0
yanıt0
BARANpowerful_61@hotmail.com:

DOĞU YU TÜRKİYE SANAN SALAKLAR ÇOOOOOK

15
34
yanıtYanıtla
alparslanasdfg@hotmail.com:

asıl salak sensin

yanıt0
yanıt0
YOK ARTIKASDASD@ASDASD.COM:

AKP kadrosunun ve oy verenlerinin istediği şey bu zaten..Onlar için sevindirici birşey

22
17
yanıtYanıtla
İHLdfasa@yahoo.com:

Türkiye Cumhuriyetinin sınırları şehitlerimizin kanlarıyla çizilmiştir. Bunu değiştirmeye kimsenin gücü yetmez. Bu ancak hayalden öteye gitmez. Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Romeni ile Türkiye bir Bütündür.

28
10
yanıtYanıtla
Tamershumi_tamer@hotmail.com:

Bizim ne verilecek bir toprağımız nede insanımız vardır.Ankara ve imralıdan yönetilen bu sinsi oyunu bozacağız.

23
14
yanıtYanıtla
îlyasilyasakar2121@hotmail.com:

arkadaşlar birisi atmış bir harita 100 de 90 nınız gerçekmiş gibi ve at gözüyle bakıp önyargılı davranıp kürtlere hakaret ediyorlar.yok hain kürtler yok kürtleri bu devletden atmalıyız ve agza alınmayacak sözler.BANA SİYASETİ ÖGRETMEYİN.GERCEK OLAN ŞUDUR.bende kürdüm bu vatan için dökülecekse bir kan ve kanı 1.dünya savaşında dedem sehit düşerek vermiştir.gerekirse yine veririz.IRKÇILIK yaparak bütün kürtler derseniz.en büyük ayrımcı sizsiniz .adam olun biraz adam.siz dereyi görmeden paçanızı sıvayanlardansınız.IRKÇILIK YAPANI ELEŞTİREBİLİRSİZ.AMA BÜTÜN KÜRTLERİ DERSENİZ.en büyük ırkçılıgı siz yapmış olursunuz.BİRAZ SAYGILI OLALIM

34
1
yanıtYanıtla
TBBDarsivcan@outlook.com:

Ağzına,yüreğine ve vücuduna sağlık senin emi.

yanıt0
yanıt0
Tüm 156 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title