Haberler

Gonzalo Rubalcaba Charlie Haden anısına İş Sanat sahnesinde

Güncelleme:

Latin/caz piyanistlerinden biri kabul edilen Gonzalo Rubalcaba, 2014'te hayata veda eden, 30 yıllık dostu piyanist Charlie Haden anısına İş Sanat sahnesinde caz tutkunlarının aklından çıkmayacak bir konser verecek.

Bir Palme d'Or, dört Grammy ödülü ve 15 Grammy adaylığıyla modern caz dünyasında kalıcı bir yer edinen sanatçı, dostu Haden'a adadığı gecede, 2015 tarihli 'Charlie' albümünden parçalar seslendirecek.

1986'da Charlie Haden'la tanıştıktan sonra Montreaux Caz Festivali'nde verdiği unutulmaz konserle dikkatleri üzerine çeken sanatçı, Dizzy Gillespie, Chick Corea, Al Di Meola, Herbie Hancock gibi çok sayıda caz devi ile de aynı sahneyi paylaştı. Müzikal yaşantısı halen geleneksel Küba kültürünü çağdaş bir formla buluşturma gayesi üzerinde ilerleyen sanatçının bu çok özel performansına tanıklık etmek isteyenler 17 Mart 2017, Cuma gününü ajandalarına şimdiden not edebilirler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title