Haberler

Gonca Vuslateri'nin Dilek Doğan İsyanı: "Yanındayım" Demek Beni Taraf Yapar mı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter hesabından polisin operasyonu sırasında ölen Dilek Doğan için paylaşımlar yayınlayarak, duygularını dile getirdi.

Oyuncu Gonca Vuslateri, Dilek Doğan'ın İstanbul Sarıyer'deki Küçük Armutlu Mahallesi'ndeki DHKP-C operasyonu sırasında öldürülmesine ilişkin görüntülerin ortaya çıkmasının ardından tepkisini Twitter'dan dile getirdi. "Evine gelip cocuğunu vuruyorlar "sakin ol! Sakin ol!"diye. Anasının gözü önünde, kalkıp kılıç sallayamadığı için karnını yumrukluyor acıyla!..." diyen Vuslateri "Şimdi o Dilek için biz söz söylemek, anasına, abisine aynı Yaradan'ın evladı olarak 'yanındayım' demek, bizi taraf yarap mı?" diye devam etti.

YAPIMCI VE MENAJERLERİ ELEŞTİRDİ

Vuslateri, ayrıca toplumsal olaylarda düşüncülerini paylaşan, tepki gösteren sanatçılarla menajer ve yapımcıların çalışmak istemediğini söyledi.

Vuslateri, "Ben haksız yere ölen, hapis yatan, kitabı toplatılan, ülkeden sürülen insan haberleri okumak istemiyorum bu beni bir taraf yapar mı?" ifadelerini kullandı. Gonca Vuslateri'nin paylaşımları şöyle:

İşte Gonca Vuslateri'nin o paylaşımları:


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gonca Vuslateri İstanbul Sarıyer Twitter Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (17)

hatice:

ATAİST BU KADIN TIRNAK KADAR BOYUNLA VE OLMAYAN KARİZMANLA SÖYLEMLERİN SAMAN ÇÖPÜ GONCA VUSLATERİ

15
9
yanıtYanıtla
Erzincanlı nur:

Sana mı kalmış, ister inanır ister inanmaz, sen önce kendine bak

yanıt4
yanıt2
vah:

sen! inançlı hatice! sana mı kaldı din sorgulamak; boy, karizma yargılamak; samançöpü diye aşağılamak? inancınla çelişiyorsun!

yanıt6
yanıt1
hamza:

biri şuna bi rol versin açıkta kalmış

11
5
yanıtYanıtla
vatanMobil-ANDROID:

bide şehitlerimiz var başımız sağ olsun desen keşke rezilsiniz rezil pislik seni

4
11
yanıtYanıtla
no pasaran:

oha lan bu ülkede insan kalan bir ünlü varmış sakın görmesinler öldürürler vallaha

7
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

polis sorgusuz infaz etmis.

5
7
yanıtYanıtla
TÜRK:

BU ÜNLÜLER NEDEN ŞEHİT ASKERLER POLİSLER HABERLERİNDE TWEET ATMIYOR SES ÇIKARTMIYOR KONUŞMUYOR NEDİR BU SOL DUYARLILIĞI SOLCU ÖLÜNCE ÜZÜLÜYOLAR SAĞCI YADA DEVLETİN ASKERİ POLİSİ MEMURU ÖLÜNCE ONLAR BİZDEN DEĞİL DİYOLAR BİR SOLCU OLARAK BU SOLCULARI KINIYORUM BUNLAR SOLCU DEĞİL PKK SEVİCİ

9
3
yanıtYanıtla
yanlışş:

kim la bu değişik

9
3
yanıtYanıtla
67 alex:

konca beğenmezsen terk et

6
5
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title