Haberler

    Gomes ve Sosa'yı Unutturdular!

    Beşiktaş'ta Cenk Tosun ve Talisca fırtınası, Mario Gomez ve Jose Sosa ikilisini unutturdu.

    Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasınında Trabzonspor'u 4-3 mağlup edip, 61 puanla zirvede yer alan Beşiktaş'ta, Talisa ve Cenk Tosun başarılı performanslarıyla göz doldurmaya devam ediyor. Trabzonspor maçında da fileleri havalandırma başarısı gösteren Talisca ve Cenk Tosun, sezon başında ' Mario Gomez ve Jose Sosa'nın yeri dolar mı?' şeklindeki soru işaretlerine de cevap vermeyi sürdürüyor.

    Geçen sezon Mario Gomez'in gölgesinde kalan ancak bu sezon formayı kimseye kaptırmayan Cenk Tosun, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş adına rakip fileleri 17 kez havalandırmayı başardı. Sezon başında Benfica'dan kiralık olarak kadroya katılan Talisca'da son dönemde skora katkı yapmayı arttırırken, rakip fileleri ligde tam 9 kez havalandırdı.

    CENK & TALISCA İKİLİSİ GOMEZ & SOSA İKİLİSİNİ GEÇTİ

    Cenk Tosun ve Talisca, Süper Lig'de attıkları toplam 26 golle Jose Sosa ve Mario Gomez ikilisini de geride bırakmayı başardı. Geçtiğimiz sezon elde edilen şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ilk isim Mario Gomez, ilk 27 haftada rakip fileleri 19 kez havalandırmayı başarmıştı. Bir diğer önemli isim Sosa ise Beşiktaş adına ilk 27 haftada 6 gol kaydetmişti.

    Cenk Tosun ve Talisca attıkları 26 golle, geçen sezon ilk 27 haftada 25 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Mario Gomez ve Jose Sosa ikilisini de geride bırakmış oldu.

    SADECE GOLLERİ DEĞİL, DURUMLARI DE BENZER

    Beşiktaş'ın bu seneki en önemli isimlerinden Talisca, geçen sezonun önemli ismi Mario Gomez ile sözleşme konusunda da benzerlik gösteriyor. Gomez'i Fiorentina'dan kiralayan ve sezon sonunda yıldızı parladıktan sonra bonservisini almayan Beşiktaş'ın Talisca'da nasıl bir yol izleyeceği merak konusu olmayı sürdürüyor. Beşiktaş Talisca'yı sezon başında Benfica'dan kiralamıştı ancak yıldız oyuncunun gelecek sezonki durumu henüz netlik kazanmadı.

    (Sporx)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Mario Gomez Cenk Tosun Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title