Haberler

Gölpazarı'nda Muhtarlar Toplantısı

Gölpazarı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu başkanlığında, köy muhtarlarıyla istişare toplantısı düzenlendi.

Gölpazarı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu başkanlığında, köy muhtarlarıyla istişare toplantısı düzenlendi.

Kaymakam Topsakaloğlu, Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'ndaki toplantıda, muhtarların köyün, köylünün birliği, dayanışması, huzur içerisinde yaşaması ve her şeyden önemlisi güven içinde yaşaması için birlikte herkesi kucaklayan, kimseyi dışlamayan bir anlayış içinde olması gerektiğini söyledi.

Muhtarlar arasında ahenkli işbirliği ve koordinasyon içerisinde çalışma anlayışını ortaya koyma adına bundan sonrada sık sık toplantılar yapacaklarını anlatan Topsakaloğlu, "İlçemiz köylerinde geçmiş yıllarda yapılan çalışmalar ve 2016 yılında yapılacak olan çalışmaları değerlendirmek açısından üç ay içerisinde 42 köyü ziyaret ederek köy muhtarları ve köylü vatandaşlarının istek ve sorunları hakkında bilgiler aldım. Bundan sonrada sizler, köylerinizde yaşanan sorunları tespit etmek, bunları ilgili kurumlara iletmek ve yerine getirilmesi için bütün işleri takip etmektir. Bizim amacımız bundan sonrada yakalanan bu çizginin artarak devam etmesi" diye konuştu.

Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Mehmet Dinç, Emniyet Amiri Vekili Öner Sevük ve ilgili daire müdürleri ile muhtarların katıldığı toplantı, istek ve temennilerin ardından sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Tuncay TOPSAKALOĞLU Gölpazarı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title