Haberler

Gölette Kaybolan 3 Avcıdan Birinin Cesedi Bulundu

Tekirdağ'ın Muratlı İlçesi'ndeki Hanoğlu Göleti'nde kayığın alabora olması sonucu suda kaybolan 3 kişiden 45 yaşındaki Süleyman Yiğit'in cesedine ulaşıldı.

Tekirdağ'ın Muratlı İlçesi'ndeki Hanoğlu Göleti'nde kayığın alabora olması sonucu suda kaybolan 3 kişiden 45 yaşındaki Süleyman Yiğit'in cesedine ulaşıldı. Diğer iki kişiyi arama çalışmaları ise sürüyor.

Dün, ördek avlamak için İstanbul'dan Hanoğlu göletine giden 6 arkadaş, küçük bir kayıkla gölete açıldı. Ancak su alan kayık alabora oldu. Hüseyin Aslantaş, Volkan Yörük ve Engin Yiğit yüzerek kıyıya çıkarken, Murat Şentaş, Süleyman Yiğit ve Osman Ulutürk ise karanlıkta suda kayboldu. Kurtulan 3 arkadaşın sığındığı köylülerin haber vermesi üzerine Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Müdürlüğü dalgıçları arama çalışması başlattı.

CESEDİN YANINDA ÖRDEKLER BULUNDU

Aralıksız süren arama çalışmalarının ardından Süleyman Yiğit'in ceseti, sazlıkların arasında bulundu. Cesedin yanında ise avda 'mühre' olarak kullandıkları canlı ördekler bulundu. Torbadaki 'mühre' ördekler doğaya salınırken, Yiğit'in cesedi Muratlı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Hava sıcaklığnın sıfırın altında 1 derece olduğu ve kar yağışının devam ettiği köyde, kayıp olan Murat Şentaş ve Osman Ulutürk'ü arama çalışmaları sürüyor.

MY,RY(LK/COŞ) - Tekirdağ / Muratlı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Yiğit Murat Şentaş Tekirdağ Muratlı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title