Haberler

Göle'de PKK'lılar Suyu Kesip, İşçileri Dövdü

Güncelleme:

Ardahan'daki içme suyu kesintisini gidermek için Erzurum'un Şenkaya ilçesi sınırında bulunan İnceçayır'a giden belediye işçilerine PKK'lı teröristler müdahale etti.

Ardahan'ın Göle ilçesinde ortaya çıkan içme suyu kesintisini gidermek üzere Erzurum'un Şenkaya ilçesi sınırında bulunan İnceçayır mevkisine giden belediye işçilerine PKK'lı teröristler müdahale etti. Suyu kendilerinin kestiğini belirterek işçileri döven teröristler, belediyeye ait araca el koydu. Ardahan Valiliği, olayın duyulması üzerine bölgede operasyon başlatıldığını bildirdi.

Geçtiğimiz 9 Temmuz günü Göle ilçesinde yaşanan su kesintisini gidermek için 3 belediye işçisi, su depolarının bulunduğu Şenkaya ilçesi sınırındaki İnceçayır mevkisindeki ormanlık alana gitti. Su arızasını gidermeye çalışan işçilere, bölgede bulunan ve 7 kişi oldukları belirtilen PKK'lı teröristler müdahale etti. Suyu kendilerinin kestiğini söyleyen teröristler, bir süre örgüt propagandası yaptıktan sonra işçileri dövdü, daha sonra da serbest bıraktı. Su arızasının giderilmesini de engelleyen teröristler, belediyeye ait bir araca el koydu.

Olayın duyulması üzerine, güvenlik birimleri tarafından PKK'lı teröristlere yönelik bölgede operasyon başlatıldı. Konuyla ilgili olarak Ardahan Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Olayın öğrenilmesiyle birlikte Erzurum Valiliği ile irtibata geçilmiş ve güvenlik güçlerince operasyon başlatılmıştır" denildi. - Ardahan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ardahan Şenkaya Göle Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

ARDAHANLI:

göle en çok oyu sen verdin HDP''ye karşılığını böyle ödüyorlar.

1
1
yanıtYanıtla
terekeme can terekeme:

iyi oimuş adamızı batırrdınız ulan bunlar nassıl kars lı bide dayak yiyonuz utanmadan bide haber oluyonuz dövenlerden sizden merak etmeyin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title