Haberler

Gölcük'te 'Taraftar Evleri' İlgi Odağı

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde müteahhit Metin Torunoğulları tarafından yaptırılan 'Taraftar Evleri'nde binaların dış cephe boyaları Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Kocaelispor ve Milli takım renklerinden oluşuyor.

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde müteahhit Metin Torunoğulları tarafından yaptırılan 'Taraftar Evleri'nde binaların dış cephe boyaları Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzon spor, Kocaeli spor ve Milli takım renklerinden oluşuyor.

Gölcük Yenimahalle'de müteahhit Metin Torunoğulları tarafından yaklaşık 1 yıl önce yaptırılan 96 daire 6 bloktan oluşan sitede binaların dış cepheleri Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzon spor, Kocaeli spor ve Milli takım renklerinden oluşuyor. 6 blok ayrı ayrı renklere boyanırken, site özellikle taraftarlar tarafından büyük ilgi görüyor. Hayalindeki bir projeyi yaptığını söyleyen müteahhit Metin Torunoğulları, "Futbolu çok sevdiğim için böyle bir proje yapmayı planladım. Bu proje benim aynı zamanda hayalimdi. Sitemiz 6 blok 96 daire ve Trabzon, Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Kocaeli spor ve Milli Takım renklerinden oluşuyor. Bu sitenin en büyük özelliği taraftarların kendi binalarında oturmasıdır. Huzurlu bir şekilde oturuyorlar" dedi.

BİZ BİRLİKTE YAŞAMAYA KARAR VERDİK

Torunoğulları sitede yeni bir slogan geliştirdiklerini belirterek, "Sloganımız 'Biz birlikte yaşamaya karar verdik. Siz birlikte seyretmeyi öğrenin' şeklinde. Buradaki hedefimiz fanatizm taşıyan taraftara birlikte yaşamayı ve birlikte seyretmeyi öğretebilmek. Herkesin bunun bir oyun, spor olduğunu birlikte seyretmenin keyfini almayı öğretmek amacımız. Bu binalara Taraftar Evleri diye söylüyorlar. Çok popüler olan bir proje oldu. Derbi maçlarda dev ekran koyuyoruz. Tatlı tartışmalar da zaman zaman yaşanıyor. Tüm kulüp başkanlarını davet edip sitemizin açılışını yapmak istiyoruz" diye konuştu.

KİRACILAR RENKLERE DEĞİL, EVLERE BAKTI

Trabzonzpor renkleriyle bulunan sitede oturduğunu söyleyen Orhan Kaya, "Ben Galatasaraylıyım, fakat Trabzonspor renkleriyle boyanmış binada oturuyorum. Ev kiralayacaktık ve bir tek Trabzonspor rengine boyanan binada boş daire vardı. Mecburen buraya gelmek zorunda kaldım. Fakat ekonomik durumunun iyi olduğu zaman Galatasaray renkleriyle boyanan bloktan daire almayı düşünüyorum" dedi.

Eşinin Beşiktaşlı, kendisinin de Fenerbahçeli olduğunu söyleyen Esra Karaca ise, "Daire ağabeyimin olduğu için Galatasaray renkleriyle boyanan sitede oturuyoruz. Sitenin mevkisi ve ferahlığı çok güzel. Burada oturmaktan keyif alıyoruz" diye konuştu. - Kkocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

trabzonspor galatasaray beşiktaş gölcük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title