Haberler

Gölcük Belediye Başkanı, Çiftlik İlkokulunu Ziyaret Etti

Güncelleme:

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçe genelindeki okullara yönelik rutin ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Ellibeş, İhsaniye Çiftlik İlkokulunu ziyaret ederek, Öğretmenler Odasında Okul Öğretmenleriyle bir araya gelerek istişarede bulundu. Başkan Ellibeş'e ziyaretinde Belediye Meclis Üyesi Harun Gencer eşlik etti.

Okul Müdürü Muhterem Atabaş tarafından karşılanan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Okul Müdürü Atabaş ile birlikte Öğretmenler Odasında Öğretmenlerle bir süre sohbet edip Okulun ihtiyacı olan konular üzerinde karşılıklı sohbet edip kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı. Okul Müdürü Muhterem Atabaş, Okulumuza yapmış olduğu destek ve katkılarından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e teşekkür ediyoruz dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi olarak her zaman Eğitimin hizmetinde olduk. İlçe genelindeki tüm Okullara çeşitli konularda destek verdik ve sorunların ,sıkıntıların çözümü,ihtiyaçların karşılanması noktasında Belediyemizin imkanları ölçünde yardımcı olmaya gayret ettik dedi.

İhsaniye Çiftlik İlkokulunun yeni dönemde yeni yerinde hizmet verilmesi için bu noktada beklenen çalışmalar kısa bir süre sonra başlayacak. Yeni Eğitim Öğretime yetiştirilmesi planlanan yeni Okul çalışması bu bölgedeki Modern okul ihtiyacını karşılayacak. Bu çalışma bilindiği gibi Gölcük Belediyemizin Gazi İÖO yerine yapılacak 5 okul projesinden birisi olarak gerçekleştirilecek dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Ellibeş İhsaniye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title