Haberler

Gölbaşı'nda Girişimcilik Kursu

Gölbaşı Belediyesi, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğince, "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" kursu verildi.

Gölbaşı Belediyesi, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğince, "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" kursu verildi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, kursu ziyaretinde yaptığı konuşmada, belediye olarak sadece yol ve altyapı çalışmaları yapmadıklarını eğitime de önem verdiklerini söyledi.

Belediye olarak alt yapı çalışmalarını büyük oranda tamamladıklarını dile getiren Özdemir, "Sosyal hayat ve ekonomiden de sorumluyuz. Sosyal belediyecilik yapmaya çalışıyoruz." dedi.

Düzenledikleri kurs için KOSGEB Müdürlüğüyle 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını aktaran Özdemir, şunları kaydetti:

"Gerek duydukça 3 yıl boyunca kurs açabileceğiz. Hem kursu açmak hem de kursa hoca bulmak sıkıntıydı. Kurs saatlerinde de azalma oldu. Önceden 1 ay süren kurs şimdi sadece 4 güne düştü. Kursiyerle de böylece kendilerine bakabilecekler. Biz de daha fazla kursu daha az zamanda yaparak daha çok hemşehrimize yardımcı olacağız. Benim bu belgenin önemi ile ilgili bir şey söylememe gerek yok. Zaten kursta bunu göreceksiniz. Ben sadece hayırlı olsun diyorum. İnşallah kurs hayırlı olur. Kurs sonunda da bu belge inşallah işinize yarar. Açacağınız iş yeri de inşallah ekonominize katkıda bulunur. Dolayısıyla da ilçemiz ekonomisine katkıda bulunur. Bizler de mutlu oluruz. Hepinizi tebrik ediyorum, hepinize teşekkür ediyorum. Belediye hizmetlerinde de bize ne düşerse 24 saat hizmetinizdeyiz kapımız herkes açık."

Kaynak: AA / Güncel

Gölbaşı Belediyesi Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title