Haberler

Göksel Gümüşdağ: "Euro 2024'ü Ülkemizde Gerçekleştireceğiz"

- (Özel Haber) Göksel Gümüşdağ: "Euro 2024'ü ülkemizde gerçekleştireceğiz"İSTANBUL - Kulüpler Birliği Vakfı ve Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Euro 2024'ü kazanmada adına inancının tam olduğunu belirterek, "Bu kadar güzel statlara sahipken Euro 2024'ü de ülkemizde...

- (Özel Haber) Göksel Gümüşdağ : "Euro 2024'ü ülkemizde gerçekleştireceğiz"

İSTANBUL - Kulüpler Birliği Vakfı ve Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Euro 2024'ü kazanmada adına inancının tam olduğunu belirterek, "Bu kadar güzel statlara sahipken Euro 2024'ü de ülkemizde gerçekleştireceğimize eminim" dedi.

Bu yıl ikincisi düzenlene Futbol Zirvesi'nde İHA'ya açıklamalarda bulunan Kulüpler Birliği Vakfı ve Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Bu sene 3500 kişinin katıldığı ve Tük futbolunun bütün sorunlarının masaya yatırıldığı bu zirveyi çok önemsiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı da bizi ayrı mutlu etti. Her sene UEFA ve FIFA'dan önemli katılımcılarımız var. Şu anda da aramızdalar. Futbol Zirvesi, bundan sonraki süreçte katılım sayısını arttırarak devam edecektir" diye konuştu.

Türkiye'nin Euro 2024 adaylığı hakkında ise Gümüşdağ, "Bu kadar güzel statlara sahipken Euro 2024'ü de ülkemizde gerçekleştireceğimize eminim" ifadelerini kullandı.

Medipol Başakşehir olarak lige hafta hafta hazırlandıklarını belirten başkan Göksel Gümüşdağ, sezon sonuna kadar ilk 2 sıradan kopmak istemediklerini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kulüpler Birliği Vakfı Göksel Gümüşdağ Başakşehir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title