Haberler

Gökhan Zan, Galatasaray'a Veda Etti

Güncelleme:

Galatasaray'la sezon sonunda sözleşmesi biten Gökhan Zan, Instagram hesabından paylaştığı mesajla taraftarlara veda etti, helallik istedi.

Galatasaray'ın tecrübeli stoperi Gökhan Zan, sarı kırmızılı kulübe veda etti. Bu sezon sonu itibariyle sözleşmesi sona eren Zan, sarı kırmızılı yönetimin sözleşmesini uzatmaması nedeniyle 6 yıllık Galatasaray macerasını noktaladı.

33 yaşındaki oyuncu, resmi instagram hesabından paylaştığı notla sarı-kırmızılı taraftarlara veda etti. İşte o mesaj:

"HAKKINIZI HELAL EDİN"

"Acısıyla..Tatlısıyla.. Kimi zaman yağmuru, kimi zaman çamuruyla.. Çoğu zaman zaferleriyle... Bazen hüzünlerde, ama hep şeref ve gururla... O şanlı forma yüreğimizde asılı kalacak her daim onurla. Hiç bir zaman unutmadık, unutmayız. Bu arma kutsaldır, nasip olmaz herkese. Belki bugün sahada veda olsa da kalbimde asla.. Yanımda benimle birlikte yürüyen,camiada bana destek olan, tribünde büyük taraftarıyla her Galatasaraylı hakkını helal etsin.. Bir damla terimize karşılık varsa bir hakkımız,emeğimiz helal olsun.."


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Gökhan Zan Instagram Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (7)

serkan:

lan bedavaya onca sene para aldın sen nasıl galatasaraylısn dua et galatasaray şampiyon oldu yoksa daha ağır konuşurdum

1
4
yanıtYanıtla
antepli ali kınalı:

BU GALATASARAYDAMIYDI

3
1
yanıtYanıtla
ŞENTÜRK:

Helali hoş olsun her şeyin bir başı bir de sonu vardır. Yaşlanmak, verimsizlik, sona erme vs. Sizde Galatasaray kulübü ve camiasına kırgın olmayın.

1
2
yanıtYanıtla
Vesselam..Mobil-ANDROID:

Sağlıcakla Gökhan Zan.. Verdiğin emekler için teşekkürler.

3
0
yanıtYanıtla
Güle gülemobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu adamı Abdurrahim albayrak kisiliksiz adam bitirdi helal hos olsun gokhan ama Hamza ve Abdurrahim hoçaya asla affetme

1
1
yanıtYanıtla
senda:

aydın yılmaz diye bir futbolcumuz var gs de 2005 ten beridir külübümüzün oyuncusu bilen gören duyan tanıyan varmı

2
0
yanıtYanıtla
xlMobil-ANDROID:

gs ye çok faydalı oldun Afferin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title