Haberler

Gökhan İnler: Napoli'ye Gol Atarsam Sevinmem

Güncelleme:

Beşiktaşlı Gökhan İnler, Napoli ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçları öncesinde İtalyan basınına konuştu. İnler, eski ekibine gol atarsa sevinmeyeceğini söyledi.

Beşiktaşlı Gökhan İnler, Napoli ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçları öncesinde açıklamada bulundu. İtalyan basınına konuşan İnler, eski ekibine karşı oynayacak olmasının heyecanını yaşadığını itiraf etti.

"GOL ATARSAM SEVİNMEM"

Tecrübeli futbolcu, "Napoli'de müthiş bir dört yıl geçirdim. Yeniden San Paolo'ya dönecek olmak çok güzel. Orada eski takım arkadaşlarımla bir araya geleceğim. Şu anda düşündüğüm ise Beşiktaş... Sahaya kazanmak için çıkacağım ancak gol atarsam sevinmem" dedi.

NAPOLİ ALARMA GEÇTİ

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile grubun 3. hafta maçını oynayacak Napoli'de şehir adeta alarma geçti. İtalya basınında yer alan haberlerde, Napoli'deki polislerin maç için şimdiden teyakkuza geçtikleri kaydedildi. İtalyan polisinin yaklaşık 2 bin civarında Türk taraftar beklediği, bu nedenle güvenlik önlemlerinin en üst düzeye çıkarılacağı aktarıldı.
Özellikle Almanya'dan çok sayıda Türk'ün geleceği vurgulanırken, San Paolo tribünlerinde agresif bir maçın olabileceği ihtimaline dikkat çekildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Beşiktaş Napoli Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title